SKLZ Recoil 360, elasztikus edzőkötél

1 értékelés
Márka: SKLZ
Ft28 300
Raktáron (25 db)

SKLZ Recoil 360 rugalmas edzőkötél az erő, a sebesség és az ugrások maximalizálásához, tartós övet tartalmaz, ellenállása 6,8 és 22,7 kg között van.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Komoly sportolók edznek, hogy maximalizálják a teljesítményt, a sebességet és a függőleges ugrást. Ez az oka annak, hogy a Recoil 360-at minden irányban történő edzésre tervezték, sparring partnerrel vagy anélkül. A Recoil 360 csomagolással ellátott kábel 2,4–6,7 m-ig nyújtható, ellenállása 6,8–22,7 kg.

Maximalizálja a teljesítményt, a sebességet és a függőleges ugrást.

A „lebegő” gyűrűvel a 360 fokos mozgást tervezték.

Egyszeri felhasználásra vagy sparring partner gyakorlatokra tervezték.

Kényelmes és tartós övből áll.

 

 

 

Gyakorolja a teljesítményt minden irányban

A sport nem egy irányba zajlik. A nevét igazán a Recoil 360 360 fokos ellenállást kínál, és a segítő edzés mindent megtesz az egyensúly, a sebesség, az erő és a függőleges ugrás maximalizálásához.  

Vigye tovább az edzését

A Recoil 360 távolsága 2,4-6,7 m, a megadott távolság megadva az edzés minden típusához és minden sportmozgáshoz. Ezenkívül átválthat az ellenállás és a segítségnyújtás között, és gyakorolhat partnerrel vagy anélkül.  

Hosszabb, nehezebb és gyorsabb

A Recoil 360 növeli az ellenállást, ha tovább nyújtja. 6,8 kg-tól 22,7 kg-ig terjed. Az ellenállás növekedése arra készteti a teljesítmény növelését, miközben aktív marad az alapvető álláspontjában, és hozzájárul az erősebb és robbanásszerűbb mozgásokhoz.

Utasítás angolul