SKLZ Slidez, kültéri tolószőnyeg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft9 808
Raktáron (>50 db)

Az SKLZ Slidez tolószőnyeg ideális edzéssegítő a has és a hát megerősítéséhez, bármilyen felületen használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sok sport és általános fitnesz szempontjából a test fontos része a testnek. A Slidez célja a has, a hát és a váll megerősítése különféle gyakorlatok segítségével. Az egyik oldalt kifejezetten úgy tervezték, hogy ne maradjon siklási nyomok, és szinte bármilyen felületen használható, míg a másik oldala párnából készült, amely jobb sportolási lehetőséget biztosít a sportolónak edzés közben - kéz vagy láb.

Az anyag csekély súrlódást okoz, nem hagy nyomot, szinte bármilyen felületre csúszik.

Sokoldalú edzéstámogatás a törzs erősségéhez és rugalmasságához.

Ergonómikus mintázatú nagy felület a kéz és a láb kényelmes és csúszásmentes megfogásához.

A Slidez rögzíthető vagy külön felhasználható több edzési lehetőséghez.

A speciális kialakítás lehetővé teszi az oktatást minden irányban.

 

 

Megerősíti a törzset

A felső és az alsó test gyakorlására kifejlesztett Slidez a törzs izmait szinte végtelen mozgásokkal és edzési gyakorlatokkal vonzza be. A karokkal és a lábakkal történő használatra tervezték, és további izomzatot, kitartást és rugalmasságot gyakorolnak.

 

Okosabb kialakítás

So Slidez nepotrebujete žiadne špeciálne podlahy, obuv ani iné zariadenia. Tieto inovatívne disky sú navrhnuté tak, aby kĺzali prakticky na akomkoľvek povrchu. Súčasne ich ergonomický povrch zabraňuje skĺznutiu rúk a nôh z disku počas tréningu.

 

Egyedül az erő, az erő együtt

Sok más edzőkorongtól eltérően, a Slidez-t úgy tervezték, hogy egyetlen egységként használja, vagy összekapcsolható legyen, ezáltal még sokrétűbbé és intenzívebbé teszi az edzést. Egyedülálló kialakításuk is lehetővé teszi a bármilyen irányba történő egyenletes mozgást.