SKLZ Solo Assist, felvételi asszisztens

2 értékelés
Márka: SKLZ
Ft73 790
Raktáron (6 db)

Az SKLZ Solo Assist szimulálja a labda elkapását és lövését. Az SKLZ Solo Assist könnyen hordozható, és alkalmas egyéni vagy csoportos edzésekre.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A több évszakra épített Solo Assist ötvözi a nagy szilárdságú konstrukciót és a könnyen használható kialakítást. Az eszköz összecsukható az egyszerű tárolás érdekében, és hordozható ahhoz, hogy az autó csomagtartójába tegye és kiképzésre vegye.A Solo Assist segítségével ideálisan szimulálhatja a labda fogását és lövöldözését. Sok más edzési segédeszközzel ellentétben a Solo Assist lehetővé teszi, hogy mozgásban megragadja a labdát, felkészüljen a helyes pozícióra a kosár elõtt, majd lövöldözjön.

Megtanítja a játékosokat, hogy a helyes láb helyzetben legyenek, amikor a kosárba kerülnek.

Beltéri és kültéri használatra tervezték.

Ideális egyéni edzéshez vagy csapatképzéshez.

Hordozható, könnyen összecsukható és tárolható.

 

 

 

Szerezz pozíciót

Egyedülálló kialakításával, amely megakadályozza a billenést, megszakítás nélkül játszhat. A Solo Assist olyan járatokat közvetít, mint az igazi játékban, amikor a játékosok mozgás közben el kell kapniuk a labdát, és beállítják a lábak helyes helyzetét a jobb lövöldözés érdekében.

 

A mezőből ki kell menned

A Solo Assist, amelyet a teremben, a szabadtéri játszótéren és az autópályákon való játékra terveztek, bármilyen felületen működik, és nélkülözhetetlen edzői eszköz azoknak a játékosoknak, akik komolyan érdeklődnek az elkapás és lőés edzése iránt.

 

Könnyű és nehéz

Postavený tak, aby vydržal niekoľko sezón, kombinuje Solo Assist vysokoodolnú konštrukciu a ľahko použiteľný dizajn. Pomôcku možno zložiť pre jednoduché uloženie a je dostatočne prenosná, aby ste si ju dali do kufra auta a vzali na tréning.

Utasítás angoul