SKLZ Speed Rope, sebességű ugrálókötél

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft9 808
Raktáron (27 db)

Az SKLZ gyorsugrálókötél nagyobb intenzitást biztosít az edzéshez, és fejleszti az állóképességet, az egyéni beállítás lehetőségét és a praktikus kötéltartót.

Részletes információ

Termék részletes leírása

SKLZ Speed ​​Rope, sebességű ugrálókötél

A gyors acélzsinórral és gömbcsapággyal felszerelve a simább forgást, ez a nagy teljesítményű gyors ugrás nagyobb intenzitást biztosít az edzés számára, miközben elősegíti a kitartást. A kopás elkerülése érdekében a kötél be van vonva. Hossza változhat, és az a speciális szög, amely alatt a kötél a fogantyúhoz van rögzítve, támogatja a csukló és a karok helyes helyzetét.

Gyors kötél dupla golyóscsapággyal és acélzsinórral a gyorsabb forgásért.

A fogantyú vékony párnázása kötéllel, 90 fokos szögben.

Pontosan beállítva a pontos forgáshoz.

Opcionális kötélhossz-állítás (legfeljebb 3 m).

Tartalmaz egy praktikus kötéltartót.

 

 

 

Edzés nagyobb sebességgel

Kettős golyóscsapágy és acélzsinór vékony, ergonómikus fogantyúkkal és átlátszó bevonattal kombinálva teszik ezt a terméket tökéletes eszköznek a nagy teljesítmény eléréséhez.

Nagy tartósság kioldás nélkül

Amikor az edzési övezetben tartózkodsz, az utolsó dolog, amire szükséged van, hogy átlépjen a kötélen. Ezért a sebességkötelet úgy tervezték, hogy csökkentse a kioldódást.

 

Legyőzni a versenyt

A vékony, ergonómikus fogantyúk növelik a forgás hatékonyságát, tehát amikor mozgatja a fogantyúkat, veled együtt mozog. És amikor izzad, akkor izzad, hogy gyorsabban fusson, magasabbra ugorjon, és legyőzze a versenyt.

Utasítás angolul