SKLZ Targeted Massage Ball, masszázs labda

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft7 900
Raktáron (25 db)

Az SKLZ célzott masszázslabda tökéletes masszázssegítő a kioldópontok felszabadításához, serkenti a keringést és csökkenti az izomfeszültséget, 13 cm átmérőjű.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fájdalmas ízületek, csomók és az izomfeszültség lelassíthat. Ezért egy 13 cm átmérőjű masszázs labda egyedi szerkezetet és ideális erőt kínál a keringés serkentéséhez. Vízálló, könnyen tisztítható és hordozható eszköz, ez a sokoldalú eszköz elengedhetetlen a test általános egészségének fenntartásához.

A jellegzetes szerkezet serkenti a keringést és enyhíti a feszültséggel járó fájdalmat.

A 13 cm-es labda ideális nagy izmok megcélzására mély szöveti kompressziós masszázs segítségével.

A rögzített durométer optimális nyomást hoz létre a csomók törése és a mobilitás helyreállítása érdekében.

Hordozható és könnyen használható.

Vízálló és könnyen tisztítható. 

Textúra és célzott masszázs

Tökéletes az egész test egészségének fenntartására és a ravaszpontok felszabadítására. Ez a masszázs labda egyedülállóan kifejezetten kialakított szerkezet, amely elősegíti a keringést és csökkenti a feszültséget és a kellemetlenséget.

Pontosan az izmok mérete

13 cm-es kialakítása azt jelenti, hogy a masszázs labda. A ideális méretű ahhoz, hogy szinte bármilyen izomcsoportot elérje, és könnyen belefér az edzésbe vagy az utazótáskába. Ezen felül tartós, vízálló és könnyen tisztítható.

A megfelelő nyomás

Az ideális erővel tervezett masszázs labda optimális nyomást biztosít a csomók töréséhez, serkenti a vérkeringést és segíti az izmok mobilitásának helyreállítását.