SKLZ Trainer Ball, gimnasztikai labda 65 cm

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft15 610
Raktáron (5 db)

Az SKLZ Trainer Ball javítja a törzs erejét és stabilitását, növeli az izomműködést és gyakorolja a 65 cm átmérőjű hasizmokat, beleértve a szivattyút, a szakadásgátló szerkezetet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az SKLZ Trainer Ball professzionális edzők fejlesztették ki a legjobb sportolók számára. Felületén 16 erő- és regeneráló gyakorlat látható. A képek magukban foglalják, de nem kizárólag, a dinamikus síkokat, a törzs stabilitási gyakorlatait, valamint a nyújtási, hajlítási és helyreállítási gyakorlatokat.

A labda 16 alapvető gyakorlatot mutat.

Professzionális edzők által tervezett, profi sportolók számára.

Hordozható.

Szakadásgátló kialakítás (225 kg-ig tesztelték).

Légszivattyú a csomagban.

 

 

 

Több jó eredmény

A Fitlopta nem csak azokat a gyakorlatokat mutatja, amelyek közvetlenül rajta vannak ábrázolva. Ezenkívül világosan és könnyen érthető módon bemutatja, hogyan kell az egyes gyakorlatokat helyesen elvégezni. Az Exos, az emberi teljesítmény vezetője által tervezett feladatok megegyeznek a világ vezető sportolóinak gyakorlásának és teljesítményének növelésével - mindezt egy erős labdával.

 

Tudja meg, melyik izomot erősíti meg

Könnyen érthető illusztrációk segítségével, amelyek megmutatják, hogy az izmokra mi összpontosítunk minden egyes gyakorlat során, az edzőgolyó készlet és az ismétlések, amelyekre az eredmények maximalizálása érdekében szükség van. Olyan, mint egy edző, fitnesz és labda - egyben.

 

Teljes erejű labda

Kombinálja a testmozgást és a gimnasztikai labdát egy valódi teljes test-edzésbe, amely simítja a hasi izmokat, növeli az izmok teljesítményét, javítja a törzs erejét és stabilitását.

Utasítás angolul