SKLZ Trainer Mat, edzőszőnyeg 183 cm x 61 cm x 0,5 cm

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft16 000
Raktáron (>50 db)

A Trainer Mat edzőszőnyeg 21 alapvető gyakorlatot kínál az erő, a rugalmasság, a mozgékonyság, a tartós anyag növelése érdekében, 1,83 x 61 cm, vastagsága 0,5cm.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A vezető edzők által tervezett Trainer Mat 21 alapvető gyakorlatot kínál az erő, rugalmasság, sebesség, agilitás és exkluzív képesség növelésére. Ezeknek a gyakorlatoknak a napi edzésbe történő beépítése elősegíti az izmok helyreállítását és csökkenti a sérülések kockázatát.

21 alapvető szilárdsági és rugalmassági gyakorlatot hoz a matracra; ezek kulcsfontosságú gyakorlatok a sebesség, a rugalmasság, az agilitás és az exkluzivitás szempontjából.

Professzionális edzők készítették a legjobb sportolók számára.

Bevonható a napi edzésbe, hogy gyorsan helyreálljon és csökkenjen a sérülés kockázata.

1,80 x 0,60 m, 6 mm vastag a maximális kényelem és sokoldalúság érdekében.

Tartós anyag

 

 

 

Gyakorold, hogy erősebb légy

21 megnevezett gyakorlattal és egyértelmű látványossággal a helyes végrehajtáshoz. A Trainer Mat valódi egész napos edzést kínál, bizonyított eredményekkel, egy kényelmes kialakításban.

 

Összpontosítson az izmokra

Az eredmények javítása segít megtudni, mely izmokra kell összpontosítani. Ezért a Trainer Mat világos illusztrációi megmutatják, hogy pontosan mely izomcsoportok vesznek részt az egyes gyakorlatokban.

 

Jelentések, ismétlések és ellenőrzött eredmények

A részletes Trainer Mat program tartalmazza a teljes test teljes edzéséhez szükséges ismétléseket, készleteket és időszakokat - mindezt egy kényelmes edzőkészülékben. Használja azt és szabadalmaztatott programját a kívánt test létrehozásához.

Utasítás angolul