SKLZ Trainer Roller, masszázshenger 15 cm x 51 cm

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft16 354
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Úgy tervezték, hogy fenntartsa az izmokat, amelyeket a világ néhány vezető sportolója használ. A Trainer Roller illusztrálja a mozgásokat, és világos és könnyen követhető utasításokat ad, amelyek megmutatják a megcélzott izmokat. A mély szövetekhez való kereskedelemben kapható habbal egy henger és egy sportmasszázs terapeuta - mindegyikben.

Könnyebb izomkarbantartás

Az edzőhenger nemcsak az izmok hatékonyabb karbantartásához szükséges mozgásokat jelzi, hanem egyértelmű és könnyen követhető bemutatókat is a mozgások megfelelő végrehajtására. Használja a fájdalom csökkentésére és a rugalmasság, az általános izomteljesítmény, a keringés fokozására.

Nézd meg ezeket az izmokat

Az átlátszó grafikával, amely megmutatja az izmokat a célzáshoz és a relaxációhoz, a Roller Trainer tartalmazza az ismétléseket és az alkalmakat, amelyekre szükség van az izomteljesítmény maximalizálása érdekében. A teljes testmasszázshoz és testmozgáshoz tervezték, elengedhetetlen a helyreállítási idő csökkentése.

Együttműködik

A Trainer Roller réteg együtt mozog a teljes rutin izomfenntartás érdekében, ami növeli a rugalmasságot, a keringést és a teljesítményt, és segít csökkenteni a sérülések valószínűségét.

 Jednoduchšia údržba svalov

Tréningový valec označuje nielen pohyby, ktoré potrebujete pre efektívnejšiu údržbu svalov, ale tiež jasné a ľahko sledovateľné ukážky, ako správne vykonávať pohyby. Použite ho k zníženiu bolesti a k zvýšeniu flexibility, celkového výkonu svalov, obehu.

Pozrite sa na tieto svaly

S jasnou grafikou, ktorá zobrazuje svaly na zacielenie a uvoľnenie, obsahuje Roller Trainer opakovanie a časy, ktoré potrebujete k maximalizácii výkonu svalov. Navrhnutý pre masáž celého tela a cvičenia, je to nevyhnutne potrebné pre skrátenie doby zotavenia.

Spolupracuje

Vrstva Trainer Roller sa pohybuje dohromady pre kompletnú rutinnú údržbu svalov, ktorá zvyšuje flexibilitu, obeh a výkon a pomáha znižovať pravdepodobnosť zranenia.