SKLZ Training Cable Extra Heavy, ellenállásos fekete gumi, extra er˜ős 40 kg - 45 kg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft6 534
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a sokoldalú, 1,50 m-es edzőgumi öt különböző ellenállásban kapható - 4,5-45 kg. Kompatibilis és cserélhető az összes Slide-Lock alkotóelemmel, ez a tökéletes kiterjesztés a rutin edzéshez. A tartós természetes latex azt is jelenti, hogy a övek tartják függetlenül attól, hogy keményen edzel.

 

 

Kompatibilis és cserélhető az összes Slide-Lock komponenssel.

Erőt, stabilitást és teljesítményt teremt.

Bővíti az összes otthoni tornatermet.

100% természetes és tartós latex.

 

 

 

Játssz jól másokkal

Ez az edzőgumi teljesen kompatibilis az összes Slide-Lock alkotóelemmel. Ezeket azonnal meg lehet cserélni, különféle ellenállást biztosítva minden olyan gyakorlathoz, amely lehetővé teszi az erő növelését.

 

Egy gumi. Több gyakorlat

Helyezzen bármilyen edzőgumit a megfelelő kiegészítőkbe, és azonnal megteheti az összes mozdulatot - a bicepsz gyakorlattól kezdve a forgó gyakorlatokon át a guggolásig. Mindent gyakorolhat otthona kényelmében vagy akár a szállodai szobában.

 

A több gumi több lehetőséget jelent

Öt különböző ellenállási fokozatban kapható, 4,5 és 45 kg közötti, minden edzőgumi kibővíti az otthoni tornatermet. Adja hozzá az összeset, és elég sokféle ellenállással rendelkezik, hogy szinte bármilyen edzést elindítson.

Utasítás angolul 

Táto univerzálna tréningová guma 1,50 m je k dispozícii v piatich rôznych úrovniach odporu - od 4,5 do 45 kg. Je kompatibilná a zameniteľná so všetkými komponentmi Slide-Lock a je teda perfektným rozšírením vášho rutinného tréningu. Trvanlivý prírodný latex tiež znamená, že popruhy držia bez ohľadu na to, ako ťažko trénujete.
Hrajte sa dobre s ostatnými
Táto výcviková guma je plne kompatibilná so všetkými komponentmi Slide-Lock. Ľahko sa okamžite vymenia, čo vám poskytne iný odpor pre akékoľvek cviky, ktoré vám umožnia vybudovať silu.