SKLZ Training Cable Light, ellenállásos narancssárga gumi, gyenge 13 kg - 18 kg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft4 898
Raktáron (41 db)

Az univerzális ellenállásos gumi SKLZ edzőkábel 1,50 m hosszú, különböző ellenállási szinteken kapható, és kompatibilis az összes SKLZ komponenssel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a sokoldalú, 1,50 m-es edzőgumi öt különböző ellenállásban kapható - 4,5-45 kg. Kompatibilis és cserélhető az összes Slide-Lock alkotóelemmel, ez a tökéletes kiterjesztés a rutin edzéshez. A tartós természetes latex azt is jelenti, hogy a óvek tartják függetlenül attól, hogy keményen edzel.

 

Kompatibilis és cserélhető az összes Slide-Lock komponenssel.

Erőt, stabilitást és teljesítményt teremt.

Bővíti az összes otthoni tornatermet.

100% természetes és tartós latex.

 

 

Játssz jól másokkal

Ez az edzőgumi teljesen kompatibilis az összes Slide-Lock alkotóelemmel. Ezeket azonnal meg lehet cserélni, különféle ellenállást biztosítva minden olyan gyakorlathoz, amely lehetővé teszi az erő növelését.

                                                           

Egy gumi. Több gyakorlat.

Helyezzen bármilyen edzőgumit a megfelelő kiegészítőkbe, és azonnal megteheti az összes mozdulatot - a bicepsz gyakorlattól a forgó gyakorlatokig, a guggolásig. Mindent gyakorolhat otthona kényelmében vagy akár a szállodai szobában.

 

A több gumi több lehetőséget jelent

Öt különböző ellenállási fokozatban kapható, 4,5 és 45 kg közötti, minden edzőgumi kibővíti az otthoni tornatermet. Adja hozzá az összeset, és elég sokféle ellenállással rendelkezik, hogy szinte bármilyen edzést elindítson.

Utasítás angolul

Táto výcviková guma je plne kompatibilná so všetkými komponentmi Slide-Lock. Ľahko sa okamžite vymenia, čo vám poskytne iný odpor pre akékoľvek cviky, ktoré vám umožnia vybudovať silu.