SKLZ Training Cable Medium, ellenállásos gumi piros, közepesen erős, 4,5-45 kg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft7 800
Raktáron (2 db)

Az univerzális ellenállású gumi SKLZ edzőkábel 1,50 m hosszú, különböző ellenállási szinteken kapható, és kompatibilis az összes SKLZ komponenssel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a sokoldalú, 1,50 m-es edzőgumi öt különböző ellenállásban kapható - 4,5-45 kg. Kompatibilis és cserélhető az összes Slide-Lock alkotóelemmel, ez a tökéletes kiterjesztés a rutin edzéshez. A tartós természetes latex azt is jelenti, hogy a övek tartják függetlenül attól, hogy keményen edzig.

 

Slide Lock alkotóelemmel.

Erőt, stabilitást és teljesítményt teremt.

Bővíti az összes otthoni tornatermet.

100% természetes és tartós latex.

 

 

Játssz jól másokkal

Ez az edzőgumi teljesen kompatibilis az összes Slide-Lock alkotóelemmel. Ezeket azonnal könyen lehet cserélni, különféle ellenállást biztosítva minden olyan gyakorlathoz, amely lehetővé teszi az erő növelését.

                                                           

Egy gumi. Több edzés.

Helyezzen bármilyen edzőgumit a megfelelő kiegészítőkbe, és azonnal megteheti az összes mozdulatot - a bicepsz gyakorlattól a forgó gyakorlatokig, a guggolásig. Mindent gyakorolhat otthona kényelmében vagy akár a szállodai szobában.

 

A több gumi több lehetőséget jelent

Öt különböző ellenállási fokozatban kapható, 4,5 és 45 kg közötti, minden edzőgumi kibővíti az otthoni tornatermet. Adja hozzá az összeset, és elég sokféle ellenállással rendelkezik, hogy szinte bármilyen edzést elindítson.

Utasítások angolul

Táto univerzálna tréningová guma 1,50 m je k dispozícii v piatich rôznych úrovniach odporu - od 4,5 do 45 kg. Je kompatibilná a zameniteľná so všetkými komponentmi Slide-Lock a je teda perfektným rozšírením vášho rutinného tréningu. Trvanlivý prírodný latex tiež znamená, že popruhy držia bez ohľadu na to, ako ťažko trénujete.

Hrajte sa dobre s ostatnými

Táto výcviková guma je plne kompatibilná so všetkými komponentmi Slide-Lock. Ľahko sa okamžite vymenia, čo vám poskytne iný odpor pre akékoľvek cviky, ktoré vám umožnia vybudovať silu.

Pridajte akúkoľvek tréningovú gumu na správne príslušenstvo a môžete okamžite vykonávať všetky pohyby - od bicepsových cvikov, cez rotačné cvičenia, až po drepy. Môžete cvičiť všetko v pohodlí svojho domova alebo dokonca v hotelovej izbe.