SKLZ Training Rope Pro, edzőkötél

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft58 909
Raktáron (9 db)

Az edzőkötél nagyszerű eszköz az erőnlét fejlesztésére, 12 méter hosszú, tartós külső burkolattal rendelkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Szeretne egy nagy kötél tartani a kezedben? A 12 méter hosszú SKLZ  Training Rope Pro edzőkötél  úgy lett kialakítva, hogy pontosan olyan hullámokat hozzon létre, amelyek a legjobb erőt és kitartást mutatják, és tökéletes visszajelzést nyújtanak Önnek.

Edzési erő, kitartás, egyensúly és izomszabályozás.

12 m hosszúság az optimális hullám eléréséhez.

Köpeny a nagyobb tartósságért.

A szilárd fogantyúk védik a kezeket a kopástól.12 méteres hullámok

A Pro edzőkötél 12 méterre érkezik. Ez az ideális időtartam a visszajelzéshez, amely a hatékony hullámminták hatékony kiképzéséhez és létrehozásához szükséges.

Ez a kötél le van takarva

A Pro edzőkötél nagyobb tartósság és teljesítmény érdekében van burkolva. A robusztus, bevont fogantyúk megakadályozzák a kopást és segítik a kezek védelmét.

 Nagy intenzitású edzőkötél

Nehéz kötél, számos nehéz előnnyel. Azonnali visszajelzés céljából tervezték. A Training Rope Pro segít az erő, a kitartás, az egyensúly és az izmok ellenőrzésében. Arra a kérdésre, hogy készen áll-e a sportodra, nehéz tagadni, hogy ez a kötél milyen jól felkészít téged.

Utasítás angolul

12 metrové vlny

 Tréningové lano Pro prichádza v dĺžke 12 metrov. To je ideálna dĺžka pre spätnú väzbu potrebnú na efektívny tréning a vytvorenie správnych vlnových vzorcov.

 Toto lano je pokryté

Tréningové lano Pro je opláštené pre väčšiu trvanlivosť a výkon. Robustné, potiahnuté rukoväte zabraňujú rozstrapkaniu a pomáhajú chrániť Vaše ruky.

 Vysoko intenzívne tréningové lano

Ťažké lano s niekoľkými ťažkými výhodami. Navrhnuté tak, aby poskytovalo okamžitú spätnú väzbu. Training Rope Pro Vám pomáha budovať silu, vytrvalosť, rovnováhu a kontrolu svalov. Keď príde na otázku, či ste pripravení na svoj šport, je ťažké poprieť, ako dobre Vás toto lano pripravuje.