SKLZ Training Rope Pro, edzőkötél

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft58 909 Ft48 685 ÁFA nélkül
Raktáron (9 db)

Az edzőkötél nagyszerű eszköz az erőnlét fejlesztésére, 12 méter hosszú, tartós külső burkolattal rendelkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Szeretne egy nagy kötél tartani a kezedben? A 12 méter hosszú SKLZ  Training Rope Pro edzőkötél  úgy lett kialakítva, hogy pontosan olyan hullámokat hozzon létre, amelyek a legjobb erőt és kitartást mutatják, és tökéletes visszajelzést nyújtanak Önnek.

Edzési erő, kitartás, egyensúly és izomszabályozás.

12 m hosszúság az optimális hullám eléréséhez.

Köpeny a nagyobb tartósságért.

A szilárd fogantyúk védik a kezeket a kopástól.12 méteres hullámok

A Pro edzőkötél 12 méterre érkezik. Ez az ideális időtartam a visszajelzéshez, amely a hatékony hullámminták hatékony kiképzéséhez és létrehozásához szükséges.

Ez a kötél le van takarva

A Pro edzőkötél nagyobb tartósság és teljesítmény érdekében van burkolva. A robusztus, bevont fogantyúk megakadályozzák a kopást és segítik a kezek védelmét.

 Nagy intenzitású edzőkötél

Nehéz kötél, számos nehéz előnnyel. Azonnali visszajelzés céljából tervezték. A Training Rope Pro segít az erő, a kitartás, az egyensúly és az izmok ellenőrzésében. Arra a kérdésre, hogy készen áll-e a sportodra, nehéz tagadni, hogy ez a kötél milyen jól felkészít téged.

Utasítás angolul

12 metrové vlny

 Tréningové lano Pro prichádza v dĺžke 12 metrov. To je ideálna dĺžka pre spätnú väzbu potrebnú na efektívny tréning a vytvorenie správnych vlnových vzorcov.

 Toto lano je pokryté

Tréningové lano Pro je opláštené pre väčšiu trvanlivosť a výkon. Robustné, potiahnuté rukoväte zabraňujú rozstrapkaniu a pomáhajú chrániť Vaše ruky.

 Vysoko intenzívne tréningové lano

Ťažké lano s niekoľkými ťažkými výhodami. Navrhnuté tak, aby poskytovalo okamžitú spätnú väzbu. Training Rope Pro Vám pomáha budovať silu, vytrvalosť, rovnováhu a kontrolu svalov. Keď príde na otázku, či ste pripravení na svoj šport, je ťažké poprieť, ako dobre Vás toto lano pripravuje.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés