SKLZ Travel Barrel Roller Firm, masszázshenger 30 cm x 11 cm

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft11 193
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Travel Barrel Roller Firm horonymintázatával támogatja a kötőszöveti masszázst. Edzés előtt és után tervezték. A Travel Barrel Roller Firm nemcsak masszázst végez, hanem elősegíti az izom rugalmasságának fokozását, a regenerálódást és az izomerő helyreállítását. Minden praktikus utazási méretben, minden sporttáska számára stb.

 

Ideális a kötőszöveti egyéni masszázshoz, nyújtáshoz és az izmok rugalmasságának fokozásához.

Robusztus, tartós, nagyon kompakt kivitel, amelyet kifejezetten a sportoló táskák folyamatos használatához és szállításához terveztek. Minden gyakorlati programnak tartalmaznia kell az aktív gyógyulást.

A terméket kifejezetten az izom egészségére fejlesztették ki. Zárt cellái könnyen tisztíthatók és vízálló habból készültek.

Középkeménységben kapható. Hossza kb. 30 cm, átmérője 11 cm.

Ideális bemelegítéshez és aktív regenerációhoz.Masszázs útközben

A kompakt méretű utazóhenger megkönnyíti a test gondozását útközben. Kiválóan alkalmas lágyszöveti masszázsra, nyújtásra és az izmok rugalmasságának növelésére a test különböző részein.

 Rögzített sűrűség - csináljuk

A Travel Roller tömör sűrűsége támogatja az átlagos izomtömegű sportolókat és mindazokat, akiknek alapszövet-regenerációra van szükségük.

Masszázs előtte és után 

Indítson el minden edzést vagy masszázst, hogy csökkentse a sérülések valószínűségét nagy izomcsoportokban. Minden egyes edzőegységet töltsön be egy masszázshengerrel, hogy növelje az oxigénáramlást és engedje fel az azonos izmok feszültségét.