SKLZ Trigger Strap, akupresszúra segédeszköz

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft13 081
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nincs több kellemetlen ravaszpont masszázs. A trigger szíj pontos és lehetővé teszi a trigger pontok hatékony masszázst. Segít a mobilitás fokozásában és lerövidíti a regenerációs fázist. Az innovatív kialakításnak köszönhetően az Ön érzései szerint szabályozhatja a nyomást.

Innovatív, kihangosító eszköz a ravaszpontok felszabadításához.

Hosszú szíj a test minden részén történő kézi működtetéshez.

Különleges alakú, csúszásgátló gomb a célzottabb és hatékonyabb kioldáshoz.

A kiegyensúlyozott alap kiegyenlíti a feszültségeket és lehetővé teszi az intenzitás szabályozását.

 

 

 

Ez is meglazítsa a kezed

Forradalmian új kivitelben a Trigger Strap biztosítja az izmok felmelegítéséhez és helyreállításához szükséges indítópont célzott felengedését - mindezt anélkül, hogy kezét vagy súlyát a falra, a padlóra vagy más szerkezetre kellene szorítania.

 

A fűtés és a regeneráció mindenütt jelen vannak

A Trigger Strap könnyen illeszkedik az edzőzsákba, és edzés, játékok és edzések előtt, alatt és után is használható. Annyira kényelmes, hogy akár TV-nézés, akár utazás közben, akár az asztalnál használhatja. Még jobb, ha azt tervezték, hogy lehetővé tegye a test minden pontján a kibocsátási sebesség ellenőrzését.

 

Kerék sportolók ihlette

Több száz sportoló adatai alapján tervezték meg a Trigger Strap, amely tökéletes méretű a ravaszpont hatékony felszabadításához. A fokozott hatékonyság érdekében a gomb csúszásmentes anyaggal van bevonva. Az önmasszázs és az izomkarbantartás szempontjából ez a termék kiemelkedik a többi közül.

Utasítás angoul