SKLZ Universal Anchor, edző horgony

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft4 898
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Építve, hogy kompatibilis legyen az edzőgumival és más Slide-Lock termékekkel, ez az eszköz rögzíti az edzéseket, bárhol is van. Csatlakoztassa az ajtókhoz vagy oszlopokhoz, hogy rögzítési pontot hozzon létre az edzésekhez.Az univerzális horgony új edzési lehetőségeket nyit meg otthon. Mielőtt egy halom súlyra volt szüksége, most minden ajtóhoz szilárd és változó rögzítőelem van, és sok különböző gyakorlat van. Az SKLZ Slide-Lock sorozat edzőgumájának és más alkatrészeinek eltérő ellenállásával kombinálva funkcionális edzőrendszer hozható létre a mozgás korlátozása nélkül.

Kapcsolja be az ajtókat és rudakat az edzés rögzítési pontjaiba.

A 360 ° -os forgatás a mozgás teljes skáláját kínálja.

Az összes kompatibilis és cserélhető SKLZ Slide-Lock ™ készülékkel használható.

Az optimális edzés érdekében ez az univerzális horgony kombinálható SKLZ edzőgumival, kettős fogantyúkkal, univerzális mandzsettákkal vagy Chop bárral.

.

 

 

 

Hurok vagy hosszanti

Az univerzális horgony szilárdan van kialakítva, és lehetővé teszi hosszirányban a gumi vagy hurok rögzítését az edzés nagyobb változtathatóságának érdekében.

A legjobb minden irányban

Ennek a sokoldalú horgonynak a 360 ° -os forgási technológiája lehetővé teszi a gumi sima fordulását, a test természetes mozgásait követve, és soha nem korlátozza az edzést.

Kompatibilis és harcra kész

Postavená tak, aby bola kompatibilná s výcvikovými gumami a ďalšími produktami radu Slide-Lock, je táto pomôcka kotviacim prostriedkom Vašich tréningov, nech ste kdekoľvek. Pripojte ju ku dverám alebo stĺpom a vytvorte tak kotviaci bod pre Vaše tréningy.