SKLZ Universal Massage Roller, dupla masszázs labda

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft11 500
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Az SKLZ univerzális dupla masszázslabdar serkenti a mozgást és növeli a mobilitást, ergonomikus és még a nehezen elérhető helyeket is eléri.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A felmelegedés és a regeneráció kulcsa az egészséges test fenntartásához. A jobb testápolás az univerzális masszázshengerrel kezdődik. Egyedülálló felépítését a mozgás ösztönzésére és a mobilitás fokozására tervezték, míg az ergonómiai forma lehetővé teszi az izmok és az ízületek összpontosítását az egész testben. Még a gerinc körül nehezen elérhető izmokat is elérheti.

 

Az ergonómikus kialakítás csökkenti az ízületek és az izmok feszültségét fejtől talpig, csökkentve ezzel a sérülések valószínűségét és a gyógyulási időt.

Az egyedi forma és méret lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető izmokra, például a nyakára és a hátára összpontosítson.

A megkülönböztető textúra serkenti a keringést és növeli a mobilitást, ami elősegíti a regenerációt.

Hordozható és könnyen használható.

Vízálló és könnyen tisztítható.

 

 

Mindenhol elérhető

Az univerzális masszázshenger ergonómikus kialakítása segít olyan mély izmok és szövetek elérésében, amelyeket más görgők nem tudnak elérni. Ideális a hát, a nyak, a melltartó, a comb és a borjú izmainak masszírozására - és valójában nem létezik olyan izomcsoport.

 

Teljes regeneráció

Ergonómikus kialakításával, texturált felületével és ideális szilárdságával az univerzális masszázshenger a hát, a gerinc és a test általános egészségének legfontosabb izmaira összpontosít. Ez az egyedülálló henger hozzájárul a véráramlás fokozásához és a csomók törésének és merevségének rugalmasságához, ezzel csökkentve a sérülések valószínűségét és felgyorsítva a gyógyulást.

 

Olyan felület, amely stimulálja

Megkülönböztető textúrát tartalmaz, amely elősegíti a vérkeringést és csökkenti az izomfeszültséget, hozzájárul az izmok teljesítményének növeléséhez az edzés során, valamint csökkenti a fájdalmat és a gyógyulási időt. Az egyedi fogantyú lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen felületen használni lehessen anélkül, hogy bosszantó vagy kihívást jelent.