SKLZ Weighted Vest Pro, professzionális súly mellény

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft55 635
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Weighted Vest Pro innovatív kialakítást kínál, amely lehetővé teszi, hogy homokzsákká alakítsa és végtelen edzéslistaként használja. Ez az egyetlen mellény, amely segít abban, hogy több eredményt szerezzen a gyakorlatokból - akkor megmutatja a testmozgás további lehetőségeit.

 

 Minél több edzési eredményt érhet el az értékes ellenállás hozzáadásával, amely nem veszélyezteti technikáját.

A derékhevédők könnyen adaptálhatják nagyobb sportolókhoz.

Átalakítható egy homokzsákká a végtelen súly- és ellenállás-gyakorlatok számára.

A súly 9 kg-ig beállítható.

A megerősített nylon és háló kialakítás maximális lélegezhetőséget kínál.

 

 

Képzés kompromisszumok nélkül

A súlyozott Vest Pro ellenállást biztosít az edzőegységeknek anélkül, hogy korlátozná a mozgást és a felszerelés megzavarását. Rugalmasan állítható súlyokkal, nejlon hálóval készül a nagyobb légáteresztéshez, puha lágy élekkel pedig a kényelem érdekében. Ez egy mellény, amely hozza a teljesítményt az edzés szintjére.

 

Nagy sportolóknak

A nagyobb sportolóhoz könnyen alkalmazkodó védőkkel ez a mellény testépítők és más nagy sportolók számára alkalmas. Ugyanakkor az innovatív mellényrendszer kényelmet biztosít a kisebb és nagyobb sportolók számára.

 

Konverziós teljesítmény

A Weighted Vest Pro innovatív kialakítást kínál, amely lehetővé teszi egy homokzsákká konvertálását és végtelen gyakorlatok listájához való felhasználást. Ez az egyetlen mellény, amely segít abban, hogy több eredményt szerezzen a gyakorlatokból - akkor több módot kínál edzéshez.