Spophy Kinesiology Tape Black, kinesio szalag fekete, 5 cm x 5 m

Újdonság Tipp
3 értékelés
Márka: Spophy
Ft4 003
Raktáron (>50 db)

Egyedülálló rugalmasság, zsugorodás, tapadás és légáteresztő képesség. Száz százalékos minőségű poliuretán szálak, pamut és ragasztó. Sportterapeuták által ajánlott. Ez a Spophy kineziológiai szalag!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spophy kinesiology tape, mint a Spophy többi terméke is, hosszú távú együttműködés alapján jött létre élsportolókkal és a legjobb sportterapeutákkal. Próbáljon ki egy olyan szalagot, amely tökéletesen megfelel a legjobbak igényeinek.

Az élsportolóknak és terapeutáiknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy az általuk használt segédeszközök megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Ezért fontos számukra a minőség és különösen a megbízhatóság, hogy rendszeresen a lehető legjobb eredményeket érjék el. Javaslatok és a legjobb sportolókkal és terapeutáikkal való hosszú távú szoros együttműködés alapján keletkezett meg a Spophy kinesiology tape.

A Spophy kinesiology tape egy rugalmas pamutszalag, amely az izomfeszültség csökkentésére, a megfelelő mozgásmechanika támogatására, a mozgásszervi rendszer egyes részeinek tehermentesítésére, a fasciák kezelésére és bizonyos ízületek stabilizálására szolgál. Ezért lehet a mozgásszervi rendszer akut és krónikus sérüléseinek kezelésére, mind megelőzésre, az ízületek helyes helyzetének támogatására, vagy a mozgásszervi rendszer túlterhelt részeinek tehermentesítésére egyaránt alkalmazható. Természetesen lehetőség van nyirok alkalmazásra, ami jelentősen javítja az akut és krónikus duzzanatok csökkenését, ami jelentősen támogatja a sportoló visszatérését a maximális teljesítményhez. Csökkenti a fájdalmat, elősegíti a gyógyulást, megszünteti a duzzanatot és javítja a teljesítményt. Ébreszd fel a fenevadat magadban és ügyfeleidben.

Spophy Kinesiology Tape

A Spophy kinesiology tape a kiváló minőségű orvosi ragasztó használatának köszönhetően, közvetlenül a szalag felületére felhordva, igényes körülmények között is tökéletesen tapad a sportoló testéhez. A Spophy kinesiology tape tökéletesen vízálló, amely megakadályozza a bőrfelület idő előtti leválását vízzel, sárral vagy izzadsággal érintkezve. A sportoló és terapeutája így biztosak abban, hogy a Spophy kinesiology tape a teljes sportteljesítmény alatt kitart a bőr felületén anélkül, hogy leválik. A helyesen felvitt Spophy kinesiology tape több napig megőrzi erős tapadását a bőrön. A felhasznált orvosi ragasztó is gyógyszer hozzáadása nélkül készül, ami a hordozóanyagként szolgáló 100% pamuttal együtt legkevesebbre csökkenti az allergiás reakció lehetőségét. A Spophy kinesio szalagot ezért problémamentesen használhatják érzékeny bőrűek vagy gyermekek.

Spophy Kinesiology Tape Black

Ez a szalag emellett tökéletesen lélegző, így nem befolyásolja negatívan a sportteljesítményt. A sportoló így a lehető legnagyobb mértékben a teljesítményre koncentrálhat anélkül, hogy kellemetlen érzéseket érezne a taping területén.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kinezio szalagok
Jótállás: 2 év