THERA-BAND erősítő gumiszalag 1,5 m, piros, közepesen erős

Nincs értékelés
Márka: Thera-Band
Ft2 270
Raktáron (>50 db)

A Thera-Band piros, 1,5 m hosszú erősítő gumiszalag csomagolásban, bármilyen zsebben elfér, és mindig magánál tarthatja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A csomagban található 1,5 méteres, Thera-Band erősítő gumiszalag piros színben ami  3-ik nagyfokú nehézséggel bír a skálán Thera-Band közepessen erős jelzéssel.

 A Thera-Band erősítő gumiszalagok sokoldalú és egyszerű megoldást nyújtanak a rehabilitációhoz, otthonra vagy edzéshez. A Thera-Band gumi használata javítja a testtartást, az egyensúlyt, erősíti az izmokat, minimalizálja az ízületekre gyakorolt nyomást és csökkenti a sérülés kockázatát. A Thera-Band erősítő gumiszalagok egyszerű módot biztosítanak a gyengített izmok erősítésére, ezzel ellensúlyozva az ellentétes izomgátló izmok összehúzódását. A Thera-Band erősítő gumiszalagok alkalmasak a mindennapi élet gyakorlására, segítve az egyoldalú mozgások megelőzését. Kiváló minőségű termék, amelyet sok évig használnak, és amely a terhelés / nehézség választásnak köszönhetően minden korosztály számára alkalmas. A Thera-Band erősítő gumiszalagok csak természetes latexet tartalmaz.

 A Thera-Band évek óta dolgozik progresszív képzési rendszerrel. A Thera-Band gumi nyolc színének mindegyikét különböző nehézségi fok jellemzi, és a felhasználó könnyedén folytathatja a színeket a legkönnyebb (bézs) és a legnehezebb (arany) között, mindegyik lépés felfelé irányul 25% -kal feketéig növeli a szakítóerőt és 40% -ot ezüsttől aranyig.