THERA-BAND erősítő gumiszalag 45,5 m, arany, max. erős

Nincs értékelés
Márka: Thera-Band
Ft124 000
Raktáron (2 db)

Maximálisan erős Thera-Band erősítő gumi arany kivitelben az igazi erősemberek számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gazdaságilag előnyös csomagolás 45,5 m-es tekercsben. Ez a termék alkalmas fitneszközpontokra, rehabilitációra és minden nagyobb létesítményre, ahol célszerű az anyagot speciális terápiák vagy képzési követelmények szerint vágni. Thera-Band erősítő gumiszalag arany színben, ez a nyolcadik nehézségi fok a Thera-Band vszíntartományában, maximális erősígü erjelöléssel a skálan. Ezt az ellenállóképességet a profi sportolók képezik.

 

A Thera-Band erősítő gumiszalagok sokoldalú és egyszerű megoldást nyújtanak a rehabilitációhoz, otthonra vagy edzéshez. A Thera-Band gumi használata javítja a testtartást, az egyensúlyt, erősíti az izmokat, minimalizálja az ízületekre gyakorolt nyomást és csökkenti a sérülés kockázatát. A Thera-Band erősítő gumiszalagok egyszerű módot biztosítanak a gyengített izmok erősítésére, ezzel ellensúlyozva az ellentétes izomgátló izmok összehúzódását. A Thera-Band erősítő gumiszalagok alkalmasak a mindennapi élet gyakorlására, segítve az egyoldalú mozgások megelőzését. Kiváló minőségű termék, amelyet sok évig használnak, és amely a terhelés / nehézség választásnak köszönhetően minden korosztály számára alkalmas. A Thera-Band erősítő gumiszalagok csak természetes latexet tartalmaz.

 

A Thera-Band évek óta dolgozik progresszív képzési rendszerrel. A Thera-Band gumi nyolc színének mindegyikét különböző nehézségi fok jellemzi, és a felhasználó könnyedén folytathatja a színeket a legkönnyebb (bézs) és a legnehezebb (arany) között, mindegyik lépés felfelé irányul 25% -kal feketéig növeli a szakítóerőt és 40% -ot ezüsttől aranyig.