THERA-BAND erősítő gumiszalag 45,5 m, zöld, erős

Nincs értékelés
Márka: Thera-Band
Ft54 050
Raktáron (27 db)

Zöld erősítő gumi Thera-Band gazdaságos csomagolásban tekercsben, amely alkalmas rehabilitációs, fitnesz- vagy orvosi üzletekbe.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gazdaságilag előnyös csomagolás 45,5 m-es tekercsben. Ez a termék alkalmas fitneszközpontokra, rehabilitációra és minden nagyobb létesítményre, ahol célszerű az anyagot speciális terápiák vagy képzési követelmények szerint vágni. Thera-Band erősítő gumiszalag zöld színben, ez a negyedik nehézségi fok a Thera-Band vszíntartományában, erős jelöléssel a skálan.

A Thera-Band erősítő gumiszalagok egyszerű módot biztosítanak a gyengített izmok erősítésére, a hátsó erősítő izmok összehúzódásának felszabadítására. A rehabilitációs központokban, fitneszközpontokban, gimnáziumokban és otthoni gyakorlatokban használják a Thera-Band erősítő gumiszalagok. Ezzel a támogatással speciális gyakorlatok segítik a sérülést követő rehabilitációt, javítják az idősek mozgási képességét, javítják a fitneszképességet és segítenek számos krónikus betegség kezelésében. A megerősítő gumiszalagok különböző ellenállóképességűek, és színben különböznek. A Thera-Band természetes latex termék

 A Thera-Band erősítő gumiszalagok a progresszív Thera-Band képzés részét képezik. Ezeket nyolc különböző színben állítják elő, amelyek mindegyike eltérő nehézségi fokú, az előző gumibakhoz kapcsolódik. Edzés közben a színskálát növelheti, ahogy a kondíciód. A színskála leggyengébb erősítő gumi bézs, ezt követi a sárga, piros, zöld, kék, fekete, ezüst és erősebb az aranyfokozó gumi. Minden szakasz 25% -kal erősebb, mint az előző. A fekete, ezüst és arany gumiszalag között 40% -os izomerősség növekedés tapasztalható.