THERA-BAND erősítő gumiszalag 5,5 m, piros, közepesen erős

1 értékelés
Márka: Thera-Band
Ft6 940
Raktáron (5 db)

A kartoncsomag 5,5 m hosszú Thera-Band erősítő gumit tartalmaz tekercsben, piros kivitelben, így ez a harmadik nehézségi szint.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A karton csomagolásban az 5,5 m hosszú Thera-Band erősítő gumiszalagok piros formájú, ami a Thera-Band  színtartományának harmadik nehézségi fokát jelenti a közepessen erőségü jelöléssel a skálán.

 

Ezt az ellenállóképességet a profi sportolók képezik. A Thera-Band erősítő gumiszalagok sokoldalú és egyszerű megoldást nyújtanak a rehabilitációs, edzési vagy erősítő edzéshez. A Thera-Band gumi használata javítja a testtartást, az egyensúlyt, erősíti az izmokat, minimalizálja az ízületekre gyakorolt nyomást és csökkenti a sérülés kockázatát. A Thera-Band erősítő gumiszalagok egyszerű módot biztosítanak a gyengített izmok erősítésére, ezzel ellensúlyozva az ellentétes izomgátló izmok összehúzódását. A Thera-Band erősítő gumiszalagok alkalmasak a mindennapi élet gyakorlására, segítve az egyoldalú mozgások megelőzését. Kiváló minőségű termék, amelyet sok évig használnak, és amely a terhelés / nehézség választásnak köszönhetően minden korosztály számára alkalmas. A Thera-Band természetes  latex termék.

 

 A Thera-Band erősítő gumiszalagok a progresszív Thera-Band képzés részét képezik. Ezeket nyolc különböző színben állítják elő, amelyek mindegyike eltérő nehézségi fokú, az előző gumibakhoz kapcsolódik. Edzés közben a színskálát növelheti, ahogy a kondíciód. A színskála leggyengébb erősítő gumi bézs, ezt követi a sárga, piros, zöld, kék, fekete, ezüst és erősebb az aranyfokozó gumi. Minden szakasz 25% -kal erősebb, mint az előző. A fekete, ezüst és arany gumiszalag között 40% -os izomerősség növekedés tapasztalható.