THERA-BAND erősítő gumiszalag a csomagolással együtt 2,5 m, piros, közepesen erős

2 értékelés
Márka: Thera-Band
Ft4 900
Raktáron (5 db)

A 2,5 méteres Thera-Band piros, erős gumi ideális mindenféle edzéshez. Az oktatási segédanyag praktikus táskában kerül szállításra a kényelmes hordozás érdekében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a csomag egy 2,5 méter hosszú, piros szinű Thera-Band gumi csomagot és egy épp olyan színárnyalatú cipzáras táskát tartalmaz. A piros szín a Thera-Band erősítő gumiszalag negyedik nehézségi fokát jelzi,közepessen erős jelzéssel. A praktikus szállítási csomagolásnak köszönhetően a gumi kényelmes hordozásra alkalmas, és aktív edzéshez vagy rehabilitációhoz, szabad munkaidővel, merev izmok nyújtásához, nyaraláshoz, hosszabb üzleti úthoz stb. Használhatja. mindenhol!

 

Ezt az ellenállóképességet a profi sportolók képezik. A Thera-Band erősítő gumiszalagok sokoldalú és egyszerű megoldást nyújtanak a rehabilitációs, edzési vagy erősítő edzéshez. A Thera-Band gumi használata javítja a testtartást, az egyensúlyt, erősíti az izmokat, minimalizálja az ízületekre gyakorolt nyomást és csökkenti a sérülés kockázatát. A Thera-Band erősítő gumiszalagok egyszerű módot biztosítanak a gyengített izmok erősítésére, ezzel ellensúlyozva az ellentétes izomgátló izmok összehúzódását. A Thera-Band erősítő gumiszalagok alkalmasak a mindennapi élet gyakorlására, segítve az egyoldalú mozgások megelőzését. Kiváló minőségű termék, amelyet sok évig használnak, és amely a terhelés / nehézség választásnak köszönhetően minden korosztály számára alkalmas. A Thera-Band természetes  latex termék.

A Thera-Band erősítő gumiszalagok a progresszív Thera-Band képzés részét képezik. Ezeket nyolc különböző színben állítják elő, amelyek mindegyike eltérő nehézségi fokú, az előző gumibakhoz kapcsolódik. Edzés közben a színskálát növelheti, ahogy a kondíciód. A színskála leggyengébb erősítő gumi bézs, ezt követi a sárga, piros, zöld, kék, fekete, ezüst és erősebb az aranyfokozó gumi. Minden szakasz 25% -kal erősebb, mint az előző. A fekete, ezüst és arany gumiszalag között 40% -os izomerősség növekedés tapasztalható.