THERA-BAND gimnasztika labda 85 cm ABS, ezüst

5 értékelés
Márka: Thera-Band
Ft16 657
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az ezüst Thera-Band ABS gimnasztika labda 85 cm átmérőjű, a négy közül a legnagyobb. A labdát egy táskában szállítjuk, két dugóval, egy felfújható adapterrel és egy gyakorlati kézikönyvet, amely 24 alapvető gyakorlatot tartalmaz angolul.

 

A Thera-Band gimnasztika labda egy nagyon biztonságos és praktikus torna eszköz. Használják például a rehabilitációban, az egyensúlyi képzéshez, az erőkifejtéshez vagy az egészséges ülőeszköz eszközét. A Thera-Band gimnasztikai labda kivételes a szabadalmaztatott ABS Anti-Burst rendszernek köszönhetően - az ütközésgátló rendszer. Kétrétegűek, csúszásmentesek és nagyon kopásállóak. Abban az esetben, ha a labdát átszúrják, a labda nem törik meg, de a labda fokozatosan leereszthető, így minimalizálva a sérülés kockázatát.
 
Az ABS Thera-Band gimnasztikai lebdák négy különböző méretben kaphatók, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek. A csomag tartalmaz két dugót, egy felfújható adaptert és egy praktikus kézikönyvet, 24 angol nyelvű gyakorlattal. A gimnasztikai lebdák négy élénk színben kapható, amely ellenáll a kényelmes anyagok érintésnek.