THERA-BAND habhenger piros csomagolású, puha

3 értékelés
Márka: Thera-Band
Ft13 600
Raktáron (2 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Thera-Band habhenger, piros, eltávolítható burkolatal. A csomag tartalmaz egy   15 cm-es átmérőjü, 30 cm hosszú habhengert és egy piros Thera-Band Wrap a második legpuhább három legszebb veziója. 
 
A Thera-Band Wrap burkolat 15 cm-es átmérőjű habhenger többfunkciós megoldást kínálnak a myofascialis terápiához, mély izommasszázshoz vagy stabilizációs gyakorlatokhoz. Ez egy szabadalmaztatott, rendkívül funkcionális rendszer, amely könnyű megoldást kínál a kéz nélküli kinetikus terápia számára. A Thera-Band habhengereket  kifejezetten a szövet mozgósításának különböző szintjeire tervezték, amely három különböző merevséget biztosít. A forradalmi Thera-Band Wrap rendszer lehetővé teszi az izom rugalmasságának növelését és a gerinc stabilizálását.

 

 

A Thera-Band Wrap habhenger a másodpercek alatt rögzíthető a habhengere. Három színbeállítás lehetővé teszi a terápiáknak a felhasználó egyedi igényeihez való igazítását. A piros verzió puha bemélyedésekel rendelkezik, ezért enyhe terápiás módszert kínál. Ideális masszázsterápiás segédeszköz, melyet nem szabad elfelejteni bármilyen fitnesz vagy rehabilitáció során.