THERA-BAND habhenger zöld csomagolású, kemény

Nincs értékelés
Márka: Thera-Band
Ft14 479
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Thera-Band habhenger, piros, eltávolítható burkolatal. A csomag tartalmaz egy   15 cm-es átmérőjü, 30,5 cm hosszú habhengert és egy zöld Thera-Band Wrap akemény, ez a legnehezebb változata a rendelkezésre álló három.

Thera-Band habhenger, zöld kivehető csomagolással. A csomag tartalmaz egy 30 cm átmérőjű 15 cm hosszű habhengereket és egy zöld Thera-Band Wrap kemény jelzéssel, amely a legnehezebb a rendelkezésre álló három közül.

A Thera-Band Wrap burkolat 15 cm-es átmérőjű habhenger többfunkciós megoldást kínálnak a myofascialis terápiához, mély izommasszázshoz vagy stabilizációs gyakorlatokhoz. Ez egy szabadalmaztatott, rendkívül funkcionális rendszer, amely könnyű megoldást kínál a kéz nélküli kinetikus terápia számára. A Thera-Band habhengereket  kifejezetten a szövet mozgósításának különböző szintjeire tervezték, amely három különböző merevséget biztosít. A forradalmi Thera-Band Wrap rendszer lehetővé teszi az izom rugalmasságának növelését és a gerinc stabilizálását.

 A Thera-Band Wrap habhenger a másodpercek alatt rögzíthető a habhengere. Három színbeállítás lehetővé teszi a terápiáknak a felhasználó egyedi igényeihez való igazítását.  A zöld változat kemény késekkel rendelkezik, ezért különösen alkalmas agresszív terápiára. Ideális masszázsterápiás segédeszköz, melyet nem szabad elfelejteni bármilyen fitnesz vagy rehabilitáció során.