THERA-BAND PRO Hand Trainer, 6 db készlet

Nincs értékelés
Márka: Thera-Band
Ft18 633
Raktáron (1 db)

A Thera-Band PRO Hand Trainer vagy Thera-Band Strength Sieve praktikus rehabilitációs segédeszköz. A készlet 6 különböző színű, cserélhető latex ponyvát, egy speciális keretet és egy kézikönyvet tartalmaz. Mind a hat szín természetesen merevségben különbözik, a nehézség szerint a következőképpen rendezhetők: bézs, sárga, piros, zöld, kék és a legkeményebb a fekete.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Thera-Band Progressive Hand Trainer vagy a Thera-Band Fitness Stretch gyakorlati rehabilitációs segédeszköz. A készlet tartalmaz 6 különleges, felcserélhető latex vitorlát különböző színűt, speciális keretet és utasítást. Természetesen a hat szín a merevségtől függően változik, nehézségük függvényében, az alábbiak szerint rendelhető: bézs, sárga, piros, zöld, kék és a legszűkebb a fekete.

 

A Thera-Band Progressive Hand Trainer egyedülálló rendszert tartalmaz az ujjainak, kezének, csuklóinak és alkarjainak megerősítésére. A termék tartós anyagból készült, lyukakkal a kényelmes fogás érdekében. Hat színkódolt ellenállás áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a progresszív képzést vagy rehabilitációt. Az ellenállás első szintjei A Thera-Band Pro Hand Trainer tökéletes kiindulópont lehet a posztoperatív kézkezelésnek, amely fokozatosan megerősíti az egész karot, növeli a mozgás tartományát és erősíti a belső izmokat. A Thera-Band Stretch képernyőt fizioterapeuta használhatja, de otthoni gyakorlatokra is alkalmas.

 

A Thera-Band Progressive Hand Trainer egyedülálló rendszerrel rendelkezik az ujjai, a keze, a csukló és az alkar erősítésére. A termék tartós anyagból készül, a lyukak a kényelmes tapadásért. Hat színkódolt ellenállásszint van, amelyek lehetővé teszik a progresszív képzést vagy rehabilitációt. Az első ellenállási szintek, a Thera-Band Pro Hand Trainer tökéletesen kiindulópontként szolgálhatnak a műtét utáni kezelésekhez, segítve az egész kar fokozatos megerősítését, a mozgások terjedésének növelését és a belső izmok erősítését. A Thera-Band
erősítő szita a gyógytornász irodájában találja meg az alkalmazást, de otthoni gyakorlatokhoz is alkalmas.