THERA-BAND Wrap, habhenger burkolat, piros, puha

1 értékelés
Márka: Thera-Band
Ft10 500
Raktáron (3 db)

Thera-Band Wrap keményhab burkolat piros színben, lágy címkével, 30,5 cm hosszú, kompatibilis a Thera-Band masszázshengerrel. Ez a második legpuhább változat a három közül. A Thera-Band Wrap 15 cm átmérőjű masszázshengerhez multifunkcionális megoldást kínálnak myofascial terápiához, mély izommasszázshoz vagy stabilizációs gyakorlatokhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Thera-Band Wrap merev habhenger  csomagolása piros, egy 30,5 cm-es hosszú, amely kompatibilis a Thera-Band hengerrel. Ez a rendelkezésre álló három legegyszerűbb változat.

 

A Thera-Band Wrap 15 cm átmérőjű habhenger burkolat többfunkciós megoldást kínálnak a myofascial terápiára, a mély izommasszázsra vagy a stabilizációs gyakorlatokra. Ez egy szabadalmaztatott, rendkívül funkcionális rendszer, amely egyszerű megoldást kínál a kézmentes kinetikai terápiához. A Thera-Band habhengerek kifejezetten a szöveti mobilizáció különböző szintjeihez lettek kifejlesztve, amelyek három különböző fokú merevséget biztosítanak. A forradalmi Thera-Band Wrap rendszer lehetővé teszi az izom rugalmasságának növelését és a gerinc stabilizálását. A fascialhenger edzés vagy rehabilitáció előtt használható, de sportos teljesítményhez is használható. 

 

A Thera-Band Wrap merev habhenger a habhengerhez másodpercek alatt lehet rögzíteni. Három színbeállítás lehetővé teszi, hogy a terápia teljes mértékben alkalmazkodjon a felhasználó egyedi igényeihez. A sárga változat a lágyabb fogakkal rendelkezik, ezért a leggazdaságosabb terápiát kínálja, míg a zöld különösen alkalmas agresszív terápiára. Ez a masszázshenger ideális megoldás a fitneszközpontokra, a rehabilitációra, de megtalálhatja a helyet az otthoni edzőteremben. Az egyéni habburkolatok a hosszú, stabil gyalogúthoz kapcsolódhatnak, hogy egyenetlen felületen járjanak. A Thera-Band Wrap egyszerűen használható és sokoldalú.