Theragun G2PRO-EU, Masszázs gép

Nincs értékelés
Márka: Theragun
Ft189 100
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szabadalmaztatott Theragun G2PRO egy forradalmian új, újratölthető akkumulátorokkal ellátott sokkterápiás eszköz. Ez a továbbfejlesztett modell ergonómikus kialakítással és megnövelt akkumulátor-élettartammal rendelkezik a sportolók számára egy tökéletesen pontos masszázs eszközzel, amelyet kifejezetten az izmok gyors aktiválásának és regenerációjának elősegítésére terveztek. A szakértők Theragunról szó szerint „forradalom az izomtónus csökkentésében” beszélnek.

Az ütőterápiával csökkentheti a gyakori izom- és ízületi fájdalmakat, enyhítheti a görcsöket, enyhíti az izomfájásokat (myogellosis) és javíthatja a sportoló ízületi tartományát. A Theragun hegek kezelésére is használható. A felhasználók négy beállítási szög közül választhatnak a jobb célterápia érdekében.

A Theragun használata

A Theragun G2PRO 900 grammos súlya és 22 cm teljes hossza könnyen hordozható és bárki számára könnyen használható. A sportolóknak lassan, alacsony nyomással kell alkalmazniuk az új Theragun G2PRO-t. Ajánlatos, hogy az alkalmazás egy helyén 60-90 másodperc legyen, és a teljes test-kezelés ideje nem haladhatja meg a 15 percet. A Theragun mechanikus hullámterápiája napi kétszer vagy háromszor élvezhető. Ne használja a G2PRO-t fején, nyitott sebekben, nemi szervekben, pajzsmirigyben, csontokban vagy nyirokcsomókban. Ha nem biztos benne annak alkalmazásában, keresse fel kezelőjét.

Az Ön G2PRO alapfelszereltsége:

• 1 minőségi védőtok
• 1 standard AmpBIT golyó
• 1 nagy AmpBIT golyó
• 1 AmpBIT kúp (mély szövetekhez)
• 1 AmpBIT hangtompító (csontokhoz és érzékeny területekhez)
• 2 LithiumTech újratölthető elem
• 1 lítium-ion töltő

Használati utasítás Theragun G2PROnuál

Bevezetés a Theragun G2PRO-ba

Video oktatóanyagok a TheraGun használatáról

Gyakran ismételt kérdések

Theragun tanfolyam

Vegyük részt a Theragun terápiás felhasználás tanfolyamán, amelyet a világhírű Theragun márka égisze alatt hoztak létre. A kurzus jártaságát Vladislav Prokůpek és Radek Šťastný garantálja, akik a CZ / SK egyetlen tanúsított előadói, akiket személyesen képzett. Jason Wersland, a Theragun alapítója.