Váll/kar ortézisek

összesen 1 termék
ortéza na rameno
Akció
Ft8 498

A vállpánt erősíti, rögzíti a kart és véd a nem kívánt mozgások ellen. Ez megakadályozza a sérülés ismétlődését, és segít a fájó vagy sérült könyök kezelésében. A Mueller...

Kód: 4601

Váll/kartí pusú ortézisek vállas bandázsokat, vállas ortézist és vállpántokat tartalmaz. A vállas ortéziseket az ízületek és az ínszalagok sérüléseihez alkalmazzák, és ideálisak a váll derék rögzítéséhez. A váll/kar ortézisre utaló jel: krónikus gyulladás, akut gyulladás, reumatikus betegség vagy mechanikai ízületi károsodás. Minden testreszabott váll ortéziseket személyesen tesztelhetik az egyik üzletünkben.

Váll/ kar ortézisek a Wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak a világhírű Mueller Sports Medicine cég jó vállas/ karos ortézisét találja. Mueller váll/kar ortéziseket a legmagasabb sportolók használják a sérülések kezelésére. Alkalmasak például otthoni használatra is. Mi vagyunk a Mueller sportos ortézisének értékesítői! Örömmel tájékoztatjuk Önt a vállas ortéziséről üzleteinkben.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés