Wellness az otthon kényelmében

Mit csinálni, ha az összes wellness-létesítmény zárva van és kívül még mindig rossz idő? A válasz magától értetődő - csinálni egy otthon wellness szalont. Számos wellness eljárás létezik, és senkinek sem árt, ha egyszer lelassul, és tesz valamit a testéért és elméjéért.

 

A paraffin gyógyító ereje

Az egyik kedvenc eljárás a paraffin pakolás. Alkalmazható a kezekre vagy a lábakra. Az elv az, hogy a kezet többször behelyezzük az olvasztott paraffinba, amelyet korábban a paraffintálca melegít. Ezután eldobható műanyag kesztyűbe tesszük a kezünket. Ezután tekerje be a kezét frottír törülközőbe vagy kesztyűbe, és hagyja a paraffint 20-30 percig hatni. A paraffin pakolások segítenek az ízületi gyulladásban, ellazítják az izmokat, növelik a bőr rugalmasságát vagy javítják a vérkeringést.

 

Masszázs gyertyák minden alkalomra

Egyéb érdekes termékek, amelyek diverzifikálják otthoni wellnesst vannak a masszázs gyertyák. Egy nagy masszázs mellet, ők is illata az egész szobát, és hoznak létre egy tökéletes hangulatot. A masszázsgyertyák csak minőségi természetes összetevőket tartalmaznak, például kókuszolajat, aloe verát és méhviaszt.

Spophy Cupping Set

 

Köpölyözés laikusoknak is

Érdekes eljárás a köpölyözés. Csak egy köpölykészlet szükséges. Ez egy több százéves kínai módszer, amely pozitív hatással van az izom -csontrendszerre.
Úgy működik, hogy a köpölyt a bőrhöz rögzítik. Ez utóbbit vákuum hatására a bőrre alkalmazzák, és jobb a test vérellátása, az izmok, az ízületek és a belső szervek relaxációja és regenerálása. Köpöly többféle (üveg, szilikon, műanyag). Az otthoni köpölyözéshez a szilikon a legalkalmasabb. Legnagyobb előnyük a kezelhetetlenség és a könnyű kezelhetőség.

 

Fürdőolajok relaxációhoz és regenerációhoz

A forró fürdő a legkellemesebb dolog egy fárasztó nap után. Fürdőolajokkal diverzifikálhatja. Ezek a termékek illóolajokat tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak az elmére, és kellemes relaxációs és regenerációs állapotot váltanak ki. Az ásványi sók pozitív hatással vannak a bőrproblémákra, és azt az érzéstHot Stones - 36 db lávakő készlet_1 is keltik benned, hogy valóban a Holt -tenger partján vagy.

 

Láva kövek a méregtelenítésre

A lávakövekkel végzett masszázs különösen alkalmas a téli hónapokban, mivel ellazítja, melegíti a merev testet. A lávakövekkel végzett masszázs segít méregteleníteni a testet, ellazítani, egyensúlyba hozni a test energiáját.

 

Valami otthoni szaunához

Ha van szaunája otthon, akkor biztosan értékelni fogja a szauna természetes lényegét, amely pozitív hatással van az immun- és idegrendszerre. Ezenkívül a stressz ellen is működik. A szauna esszenciái kellemes illatúak is, mint a narancs, az alpesi gyógynövények, a hegyi fenyő, a zöld alma vagy a cseresznye.

A kormány intézkedései és a koronavírus egy ideig velünk lesznek. A psziché, az immunitás és az általános egészség erősítésének legjobb módja, ha vigyáz a testére.