Cseh egyszer használatos nano szájmaszk Rehabiq 12 órás hatással, 50db

Újdonság
1 értékelés
Márka: Rehabiq
Ft21 500
Raktáron (14 db)

Cseh egyedi termék, orvosi eszköz, összehasonlíthatatlan hatékonyság az általánosan értékesített szájmaszkkal (hatékonysága összehasonlítható az FFP3 védőeszközökkel), 12 órás tesztelt védelem. Ezek nem Kínából származó építőipari légzőkészülékek, sem 20 perces fátyol, minimális védelemmel. A csomag 50 db = 600 óra minőségi védelmet tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Valóban hatékony modern védelem a vírusfertőzés terjedése ellen. A cseh egyszer használatos Rehabiq nano szájmaszk mindkét irányban maximális védelmet nyújt nemcsak a környezetnek, hanem viselőinek is. Ez most igaz: "Rehabiq cseh egyszer használatos Rehabiq nano szájmaszk megvéd engem és téged." Könnyű és kényelmes szájfújó nano anyagból, amely valóban működik!

A Rehabiq nano szájmaszk gyártásához felhasznált anyag valóban egyedi és hihetetlen hatékonyságot ér el, ezért szabadalmaztatta az Ipari Tulajdoni Hivatal. Az anyaggyártó tagja a Cseh Köztársaság Nanotechnológiai Ipartestületének. A cseh egyszer használatos nano szájmaszk tesztelték, és CE -tanúsítvánnyal rendelkeznek az orvosi eszközök I. osztályában, a regisztráció a SÚKL -ban végzett. A Rehabiq nano szájmaszkok megfelelnek minden, a kormány által elrendelt szabványnak és sürgősségi intézkedésnek. Az egészségvédő nano szájmaszkok robotizált ultrahangos hegesztéssel gyártják.

Sok ember számára nehéz légzőkészüléket lélegezni, a Rehabiq nano szájmaszk kiváló légáteresztő képességgel (200 l / m2 / s) rendelkezik, és sokkal jobban lélegzik, mint a kereskedelemben kapható maszkok vagy légzőkészülékek. A Rehabiq egyszer használatos nano szájmaszk további jelentős hozzáadott értéke az orr és a száj körüli bőr kényelme, nincs szükségtelen irritáció vagy bőrgyulladás. A Rehabiq szájmaszk alkalmas asztmásoknak és allergiásoknak, akik dicsérik a könnyű légzést.

Az egyszer használatos nano szájmaszknak nagy problémája az alacsony hatékonyság és a rövid felhasználási idő. Ez nem vonatkozik a cseh Rehabiq egyszer használatos nano szájmaszkra, ez a tudomány legmodernebb beavatkozása az egészségvédelembe. A szabadalmaztatott nanoszálas membránnak köszönhetően a vírusok és baktériumok akár 99,9% -a elfogható, ezért fátylaink kiváló eszköz a SARS2 COVID-19 okozta koronavírus elleni küzdelemben. A cseh egyszer használatos nano szájmaszknak nem pontosan másolja az arc formáját légzőkészülékként, de a szűrés anyaghatékonysága jobb, mint a legmagasabb osztályú FFP3 légzőkészülékeké.

A nagyon magas szűrési hatékonyság és a kiváló légáteresztő képesség határozza meg ezeket a fátyolokat minden üzemben, szolgáltatásban, irodában és mindennapi használatra. A Rehabiq szájmaszkok védenek a vírusok, baktériumok, pollen, szmog, és allergének ellen.

Garantált hatékonysága akár 12 óra is lehet, így sokkal kevesebbet fogyasztanak, és így további fertőző hulladék nem terheli bolygónkat.

A klasszikus textil- vagy egyszer használatos szájmaszk nedves és 20 percen belül ki kell cserélni. Szájmaszk a nano anyagból készült nedvesítés után nem veszíti el magas fokú védelmét. Így nincs szükség a védőeszköz rendszeres cseréjére, amikor a másodlagos szennyeződés és a vírus terjedése nagyon gyakran előfordul.

Egy ilyen hatékony egészségvédő eszköz ára majdnem fele a versenytársak árának, és egyáltalán nem hasonlítható össze az Ázsiából importált termékekkel.

A formázható orrcsipesz kényelmes viseletet biztosít, és növeli a fátyol tapadását különböző típusú arcokhoz. A fülek mögötti kellően hosszú gumiszalagoknak köszönhetően mindenki számára alkalmas, és a fátyol alsó részén elhelyezkedő 3 hajtogatás elegendő helyet biztosít a szájnak nyújtáskor. A Rehabiq egyszer használatos nano szájmaszk mérete 90 x 175 mm.

A legjobb cseh szájmaszknak nanoszálas membránnal 3 rétegből állnak, maximális védelmet nyújtsanak a vírusok, baktériumok, allergének és por ellen. Egy nanoszálas pajzsot helyeznek el két réteg polipropilén laminált nemszőtt szövet között.

A szájmaszkokat higiéniai okokból nem lehet visszaadni vagy kicserélni!

Biztonságos a cseh egyszer használatos nano szájmaszk Rehabiq 12 órás hatással?

A Rehabiq nano szájmaszk rendkívül biztonságos, mivel a szűrő anyaga csak nanoszálas réteg. A hagyományos védőálarcok törékeny boroszilikát mikroszálakat tartalmaznak, amelyek használat közben éles tűrészecskékké törhetnek. Belélegzés után a tüdőben telepednek le, és kimutathatóan negatív egészségügyi hatásokkal járnak (potenciálisan rákkeltő hatások).

A Rehabiq cseh egyszer használatos nano szájmaszk megvédi Önt ettől

 • szmog
 • allergének
 • pollen
 • baktériumok
 • vírusok
 • öntőforma

10 ok, amiért a Rehabiq egyszer használatos nano szájmaszk a legjobb a piacon

 • CE minősítésű orvostechnikai eszköz
 • fejlesztés és termelés 100% -ban Csehországban
 • szabadalmaztatott nanoanyag
 • a Nelson Labs tesztjeivel megerősített hatások
 • elfogja a vírusok és baktériumok 99,9% -át
 • nem továbbítja az allergéneket
 • nem veszíti el hatékonyságát a nedvesítés miatt
 • könnyű légzés a nagy lélegzőképességnek (200 l / m2 / s) köszönhetően
 • hatékonysága 12 óra
 • legjobb ár a minőségi védelemért

Hogyan kell helyesen használni a cseh gyszer használatos Rehabiq nano szájmaszkot?

A szájmaszk biztonságos használata:
1. Mosson kezet szappannal és meleg vízzel.
2. Vegye ki a maszkot / fúvókát a dobozból.
3. Tartsa a maszkot a gumiszalagoknál, megerősített szélével felfelé.
4. Helyezze a fátylat az arcához, és akassza a gumiszalagokat a füle mögé.
5. Formázza az orrcsipeszt az orr alakjának megfelelően.
6. Igazítsa a maszk alsó szélét úgy, hogy eltakarja a száját és az állát.

Ne érintse meg a szájmaszkot viselése közben.

A szájmaszk biztonságos eltávolítása:
1. Mosson kezet szappannal és meleg vízzel.
2. Ne érintse meg a kendő elülső, szennyezett oldalát.
3. Fogja meg mindkét gumiszalagot, és óvatosan emelje fel és vegye le a maszkot.
4. Dobja ki a használt szájmaszkot.
5. Mosson újra kezet szappannal és meleg vízzel.

Mitől egyedi a nano anyag?

Amint azt a név előtagja is sugallja, az alap egy nanoszál, amelynek erőe egy milliárd méter (10-9 m).

Ezen egyszer használatos nano szájmaszk esetében ezek 99,9% polipropilénből és 0,1% PVDF-ből (polivinilidén-fluorid) készült szálak, amelyek nem szövött anyagból készülnek, és az egyedi AntiMicrobeWeb R anyagból készülnek.
Ennek az anyagnak a szerzője és technológusa Ing. Marcela Munzarová, aki több mint 15 éve foglalkozik a nanotechnológiával, és külföldön „Nano Lady” -nek is becézik. Az AntiMicrobeWeb R anyag kifejlesztése egy évig tartott. A szálak hatékony mechanikai akadályt képeznek egy olyan membrán formájában, amelynek olyan kis nyílásai vannak, hogy nagyobb részecskék, vírusok vagy baktériumok nem jutnak át rajtuk. Az anyagot Staphylococcus aureusszal tesztelték (a jelentést a letölthető dokumentumokban láthatja). A Staphylococcus 0,7-1,2 μm (mikrométer) átmérőjű baktérium, amely 700 - 1200 nanométer. A vírusok elleni védelmet 174 nanométer átmérőjű bakteriofággal tesztelték (a bakteriofágok átmérője 20-200 nanométer, a vírusoké 20-300 nanométer). A nanofüggönyök mindkét teszt során 99,9%-os megbízható védelmet és a részecskék vízhatlanságát mutatták. Az FFP3 légzőkészülékek 98% -os védelmet mutattak.

Egy szájmaszk műszakonként? A szabadalmaztatott anyagnak köszönhetően a maszk lélegző és hatékonyabb, mint a piacon kapható legtöbb légzőkészülék, és valóban védi Önt akár 12 órán keresztül.

A cseh egyszer használatos nano szájmaszk tulajdonságai

 • Elfogja a vírusok és baktériumok 99,9% -át
 • Könnyű lélegezni és rendkívül lélegző
 • Alkalmas termelési létesítményekhez
 • A garantált hatékonysági idő 12 óra
 • Egyszeri használat
 • Nem tartalmaz mérgező anyagokat
 • 50 db -os csomag
 • Teljesen Csehországban készült