Cseh nano légzőkészülékek Rehabiq Premium FFP2 órás hatással, 5 db

Tipp
1 értékelés
Márka: Rehabiq
Ft3 540
Raktáron (>50 db)

A Rehabiq Premium nano légzőkészülék véd és ugyanakkor jobban lélegzik rajta, szabadalmaztatott cseh anyagból készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Rehabiq nano légzőkészülékek mindkét irányban maximális védelmet nyújtanak, nemcsak a környezet, hanem a viselőjük számára is. A különbség a nano -légzőkészülék és a standard légzőkészülék között elsősorban van a működés elvében. A nano -légzőkészülék sűrű nanomembránnal rendelkezik, amely mindkét oldalon mechanikai akadályként szolgál. Ezzel szemben a standard légzőkészülék statikusan feltöltött anyagból készül, amely több órán keresztül képes statikus gátat létrehozni a külső környezetből.

A Rehabiq nano légzőkészülékek megfelelnek az EN 149: 2001 + A1: 2009 FFP2 osztályú légzőkészülék követelményeinek. Egyedi anyagból készülnek, ami nemcsak tisztán cseh találmány, de hihetetlen hatékonyságot is elér. Szabadalmaztatott az Ipari Tulajdon Hivatalban. A légzőkészülékeket ultrahangos robothegesztéssel gyártják.

Sok ember számára nehéz a normál légzőkészülék belélegzése. A Rehabiq nano légzőkészülék kiváló légáteresztő képessége 140 l / m² / s, és sokkal jobban lélegzik, mint egy hagyományos légzőkészülékben.

A Rehabiq nano légzőkészülék kellemes az arcon és hipoallergén anyagból készült, így nincs bőrirritáció. A Rehabiq nano légzőkészülék alkalmas asztmásoknak és allergiásoknak, akik nemcsak az allergének vízhatlanságát, a könnyű légzést is értékelni fogják.

A légzőkészülékkel kapcsolatos nagyon megoldott probléma a hatékonyság időszaka, amely a statikus töltéstől függ. A szabadalmaztatott nanoszálas membránnak köszönhetően a Rehabiq nano légzőkészülék akár 12 órán keresztül is megbízható védelmet nyújthat a vírusok és baktériumok 99,9% -os szűrési hatékonyságával. Ezért úgy gondoljuk, hogy Rehabiq nano -légzőkészülékeink kiváló eszköz a COVID 19 elleni küzdelemben.

A Rehabiq nano légzőkészülék rendkívül hatékony és kényelmes egyszerre, amelyek a hosszú távú kényelmes használat fő paraméterei, például orvosi létesítményekben és kórházakban, termelési létesítményekben, szolgáltatásokban, irodákban és mindennapi használatra.

Garantált hatékonysága akár 12 óra, amely nedves állapotban sem befolyásolja, ami a hagyományos légzőkészülékhez képest alacsonyabb elfogyasztott darabszámot jelent fejenként, és így nem okoz további fertőző hulladékot, amely megterheli bolygónkat. A formázható orrcsipesz biztosítja a kényelmes formázást és jó tapadást biztosít különböző típusú arcokhoz.

A légzőkészüléket higiéniai okokból nem lehet visszaadni vagy kicserélni!

A cseh egyszer használható Rehabiq nano -légzőkészülék védelmet nyújt Ön ellen

 • szmog
 • allergének
 • pollen
 • baktériumok
 • vírusok
 • öntőforma

A Rehabiq nano légzőkészülék előnyei

 • fejlesztés és termelés 100% -ban Csehországban
 • szabadalmaztatott nanoanyag AntiMicrobeWeb R
 • a Nelson Labs tesztjeivel megerősített hatások
 • hatékony szűrés rögzíti a vírusok és baktériumok 99,9% -át
 • nem továbbítja az allergéneket
 • nem veszíti el hatékonyságát a nedvesítés miatt
 • könnyű légzés a nagy lélegzőképességnek köszönhetően 140 l / m² / s
 • hatékonysága 12 óra
 • legjobb ár a minőségi védelemért

Mitől egyedi a nano anyag?

Amint azt a név előtagja is sugallja, az alap egy nanoszál, amelynek erőe egy milliárd méter (10-9 m). Ezen egyszer használatos nano szájmaszk esetében ezek 99,9% polipropilénből és 0,1% PVDF-ből (polivinilidén-fluorid) készült szálak, amelyek nem szövött anyagból készülnek, és az egyedi AntiMicrobeWeb R anyagból készülnek.

Ennek az anyagnak a szerzője és technológusa Ing. Marcela Munzarová, aki több mint 15 éve foglalkozik a nanotechnológiával, és külföldön „Nano Lady” -nek is becézik. Az AntiMicrobeWeb R anyag kifejlesztése egy évig tartott. A szálak hatékony mechanikai akadályt képeznek egy olyan membrán formájában, amelynek olyan kis nyílásai vannak, hogy nagyobb részecskék, vírusok vagy baktériumok nem jutnak át rajtuk. Az anyagot Staphylococcus aureusszal tesztelték (a jelentést a letölthető dokumentumokban láthatja). A Staphylococcus 0,7-1,2 μm (mikrométer) átmérőjű baktérium, amely 700 - 1200 nanométer. A vírusok elleni védelmet 174 nanométer átmérőjű bakteriofággal tesztelték (a bakteriofágok átmérője 20-200 nanométer, a vírusoké 20-300 nanométer). A nanofüggönyök mindkét teszt során 99,9%-os megbízható védelmet és a részecskék vízhatlanságát mutatták. Az FFP3 légzőkészülékek 98% -os védelmet mutattak.

Használati útmutató

A légzőkészülék telepítése:
1. Mosson kezet szappannal és meleg vízzel.
2. Vegye ki a légzőkészüléket a csomagolásból.
3. Tartsa a légzőkészüléket a gumiszalagnál fogva úgy, hogy a formázható széle felfelé nézzen.
4. Helyezze a légzőkészüléket az arc közelébe úgy, hogy eltakarja az orrot és a száját, akassza a gumiszalagokat a fülek mögé.
5. Alakítsa a légzőkészülék felső szélét az orr formájára.

Ne érintse meg a légzőkészüléket viselése közben.

A légzőkészülék biztonságos eltávolítása:
1. Mosson kezet szappannal és meleg vízzel.
2. Ne érintse meg a légzőkészülék elülső, szennyezett oldalát.
3. Fogja meg mindkét gumiszalagot, és óvatosan emelje fel és vegye le a légzőkészüléket.
4. Mosson újra kezet szappannal és meleg vízzel.

ÉRTESÍTÉS:
- használat előtt ellenőrizze, hogy a légzőkészülék vagy a csomagolása nem sérülte
- a sérült légzőkészülék nem nyújt teljes védelmet
- tegye a légzőkészüléket a borotvált arcra, a szakáll megakadályozza a légzőkészülék érintkezését az arccal, ami csökkenti a légzőkészülék védelmét
- a normál használat 12 órára korlátozódik, ha olyan környezetben használják, ahol magas a vírusok és baktériumok koncentrációja, ez az idő lerövidülhet, mivel a légzőkészülék nanoszálas szűrőjében koncentrálódik a veszélyes részecskék
- a légzőkészülék mosása vagy vasalása nem ajánlott
- Az egyszer használható, nanoszálas membrán sterilizátorok használatával megszakad