SKLZ Super Sandbag, fitness táska

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft21 390
Raktáron (22 db)

Az SKLZ Super Sandbag tökéletes eszköz az erő- és fitnesz edzéshez, sokoldalú és lehetővé teszi a testmozgást a felső és alsó test megerősítésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az SKLZ Super Sandbag sokoldalú súlyzsák az erő, a stabilitás és az állóképesség edzéséhez. A funkcionális edzőeszköz számos gyakorlatot tesz lehetővé a felső és az alsó test megerősítéséhez és a robbanásveszélyhez. A táska négy súlyzsákot tartalmaz az öntöltéshez (a töltőanyag nem tartozik a csomagba), amelyek a fogantyúval pl. lágy súlyként is felhasználható fogantyúkhoz vagy sok más gyakorlathoz.

 

Robbanásveszélyes és teljesítményfejlesztő gyakorlat. Növelje számos izomcsoport erősségét, stabilitását és kitartását. Négy súlyzsákot tartalmaz, amelyeket legfeljebb 5 kg homokkal lehet feltölteni, és beleférnek egy Super Sand zsákba (teljes súly: legfeljebb 20 kg). A súlyzsebek kettős tépőzáras megerősítéssel rendelkeznek (érzékeny padlókhoz és a legkisebb túlcsordulás elkerülése érdekében javasoljuk egy további tekercset a homokzsákok körül). Kiváló minőségű külső kabát hosszú használatra.