SKLZ Trainer Med Ball, medicinlabda 3,6 kg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft17 991
Raktáron (6 db)

Az SKLZ Trainer Med Ball medicinlabda az egész test erejét fejleszti, és különféle gyakorlatokban használható, hasznos gyakorlatokat mutat, súlya 3,6 kg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fejlessze ki teljes testének erejét a Med Ball segítségével illusztrált gyakorlatokkal, amelyek a kiválasztott izmokra, az ajánlott készletekre és az ismétlésre összpontosítanak. Kombinálja a gyakorlatokat az eredmények maximalizálása érdekében, és a testét bevonja minden egyes gyakorlatba.

 

 

Illusztrált gyakorlat, közvetlenül a labdára nyomtatva.

Világos ábrák mutatják a kiválasztott izmokat az izmok erősítésére és növelésére. T

artalmazza a készleteket és az ismétléseket az egész test edzéséhez.

Az Exos, az emberi teljesítmény vezetője által kifejlesztett szabadalmaztatott program.

 

EXOS

Gyakoroljon izmokat megnevezett gyakorlatokkal, amelyek közvetlenül a labdán jelennek meg. Az Exos, az emberi teljesítmény vezetője által tervezett feladatok egy szabadalmaztatott program részét képezik, amelyet egyes világszínvonalú sportolók használnak fitneszük és teljesítményük javítására.

 

Célzott izomépítés

Edzjen egyértelmű illusztrációkkal, amelyek megmutatják, mely izmokra összpontosítunk minden gyakorlat során. A Trainer Med Ball tartalmazza a készletek és az ismétlések alkalmazását is, amelyekre szükség van az eredmények maximalizálása érdekében. Olyan, mint egy fitnesz- és gyógytornász - egyben.

 

Ismétlés, készletek és új izmok

A Med Ball részletes programja tartalmazza az ismételt készleteket és a készleteket, amelyekre szükség van az egész testének és erőedzéshez - mindezt egy labdában. Emeléshez, dobáshoz és más olyan gyakorlatokhoz használja, amelyek elősegítik az izom- és robbanásveszélyt.