Thera-Band erősítő gumiszalagok 2,5 m

összesen 4 termék
THERA-BAND erősítő gumiszalag a csomagolással együtt  2,5 m, sárga, gyenge
Ft4 990

A 2,5 méteres Thera-Band sárga erősítő gumiszalag minden típusú edzéshez ideális. Az oktatási segédanyag praktikus táskában kerül szállításra a kényelmes hordozás érdekében.

Kód: 12192
THERA-BAND erősítő gumiszalag a csomagolással együtt   2,5 m, piros, közepesen erős
Ft4 990

A 2,5 méteres Thera-Band piros, erős gumi ideális mindenféle edzéshez. Az oktatási segédanyag praktikus táskában kerül szállításra a kényelmes hordozás érdekében.

Kód: 12193
THERA-BAND erősítő gumiszalag a csomagolással együtt  2,5 m, zöld, erős
Ft4 990

A Thera-Band zöld, 2,5 méter hosszú, ideális minden típusú edzéshez. Az erősítő gumit praktikus táskában szállítjuk a kényelmes hordozás érdekében.

Kód: 12194
THERA-BAND erősítő gumiszalag a csomagolással együtt   2,5 m, kék, extra erős
Ft4 990

Thera-Band kék gumi 2,5 m hosszú, praktikus szállítócsomagban, azonos színárnyalatban.

Kód: 12195

A Thera-Band 2,5 méteres erõsítõ gumi szalagok4 ellenállással rendelkezik. Ez egy többcélú gyakorlat és rehabilitációs támogatás. A Thera-Band erősítő gumiszalagok a gyengített izmok megerősítésére, a kötőszövet nyújására és növelésére szolgálnak. Ezt a csomagot praktikus utazótáskával árulják el.

Erősítő gumiszalagok wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak minőségi Thera-Band erősítő gumiszalagok található. A Thera Bandot erősítő gumiszalagokat  a felső terapeuták és a fitness oktatók használják. Alkalmasak például otthoni használatra is. Örömmel tájékoztatjuk Önt a erősítő gumiszalagok megválasztásáról üzletünkben.