Masszázs hengerek Thera-Band

összesen 3 termék
THERA-BAND habhenger piros csomagolású, puha Kód: 119721
THERA-BAND habhenger, átmérője 15 cm, hossza 30,5 cm Kód: 11968
THERA-BAND Wrap, habhenger burkolat, piros, puha
Ft10 500

Thera-Band Wrap keményhab burkolat piros színben, lágy címkével, 30,5 cm hosszú, kompatibilis a Thera-Band masszázshengerrel. Ez a második legpuhább változat a három közül. A...

Kód: 11972

A Thera-Band masszázs henger és a masszírozó csomagolásThera-Band Wrap tökéletes eszköz a hatékony automaszázshoz. A masszírozó hengerek különböző szélességűek, hosszúságúak és merevek. És a masszázs henger merevsége a legnagyobb probléma az automaszázs-ban. Ezért a Thera-Band kiterjeszti egyedülálló masszázs hengereket három különböző merevséggel. Három különböző keménységi fokon kínáljuk a Thera-Band Wrap-et, Így Önnök döntenek milyen intenzitást választanak. A masszázs henger professzionális és szabadidős sportokban is használható.

Thera-Band massázs henger kihasználása

A masszázs henger használata meglehetősen változatos. Elsősorban azonban ez az aktiválódás-relaxációs automassázs segédeszköz az izmok és a fúvókák aktiválására szolgál sportteljesítmény előtt vagy regenerálódás után terhelés után. Mindannyian más és az izommerevség a kiképzést követően is változhat. Ezért van a Thera-Banda Masszázs hengernek három cserélhető csomagja - a csomagolásuk merevsége szerint színezett. A sárga bélés puhább, a vörös puha és a zöld a legnehezebb borító a Thera-sávos masszírozó henger számára - ez rajtad múlik, hogy milyen mereven választja a gyakorlást. A Thera-Band masszázs hengereket a cseh atlétikai csapat is használja, ezért próbálja ki ön is!

Miért vásárolni masszázs hengereket a wellea .hu?

A wellea.hu masszázs tekercs vásárlása nem ér véget nekünk. Még mindig próbálunk segíteni. Ezért készítünk Önnek különböző videókat a Thera-Band masszázs hengerel.

Masszázs hengerek a wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak minőségi Thera-Band maszázs hengerek találhatók. A Thera-Band- maszázs hengerek felső terapeuták és a fitness oktatók használják. Alkalmasak például otthoni használatra is. Örömmel tájékoztatjuk Önt a maszázs hengerek kiválasztásáról üzletünkben.