Spophy Coolant Spray, hűtő spray, 200 ml

Újdonság
1 értékelés
Márka: Spophy
Ft2 352
Raktáron (>50 db)

Az intenzív hűsítő hatású Spophy Coolant Spray gyors fájdalomcsillapítást biztosít akut sérülések esetén, segít csökkenteni a duzzanatot és a gyorsabb regenerációt. Használható a bőr zsibbadására is injekció beadása előtt vagy kisebb műtéti beavatkozásoknál.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spophy Coolant Spray elsősorban a fájdalom gyors enyhítésére szolgál olyan akut sérülések esetén, mint a bokaficam, izomhúzódás vagy szakadás. Jelentősen segíti a duzzanat csökkentését és a mozgásszervi rendszer sérült részeinek gyorsabb regenerálódását is. Intenzív hűsítő hatása -30 és -40 °C közötti hőmérsékleten gyorsan visszahozza a sportolót a játékba.

A sportolás közbeni hirtelen sérülés nem ritka, és azt jelentheti, hogy a sportolóknak azonnal abba kell hagyniuk a sportot. A Spophy Coolant Spray a negatív hőterápia erős hatását használja fel, és jelentősen csökkentheti az akut fájdalmat vagy duzzanatot, és lehetővé teszi a sportolók számára, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak. Az izomsérüléseken kívül mindenféle torzulásra, elmozdulásra és különféle rúgásokra vagy zúzódásokra jól alkalmazható. Ez egy kiváló elsősegély a fájdalom enyhítésére, ezért a Spophy Coolant Spray-nek meg kell találnia a helyét minden sportfizioterapeuta, masszőr vagy orvos felszerelésében. A Spophy Coolant Spray azonban különböző ortopédiai vagy gyermekgyógyászati ​​klinikákon is használható.

A Spophy Coolant Spray-nek nagyobb a hűsítő hatása, mint a többi hűtő spray-nek, így nem kell hosszú ideig alkalmazni, ami jelentősen meghosszabbítja az élettartamát. A nagyobb hűsítő hatásnak köszönhetően a Spophy Coolant Spray használható a bőr zsibbadására injekciók előtt vagy kisebb sebészeti beavatkozások során.

Spophy Coolant, chladící sprej

A negatív termoterápia tagadhatatlan pozitív hatásai a spinális és a szupraspinalis szintű hatásokkal magyarázhatók. A Spophy Coolant Spray a hidegreceptorok súlyos irritációját okozza az alkalmazás során, ami erős impulzusok beáramlását eredményezi egy adott gerincvelő-szegmensben. Az alkalmazás során azonban a csillapító interneuronok is túlsúlyban vannak, ami csökkenti a gerincvelő elülső sarkaiban lévő sejtek ingerlékenységét, és ennek következtében csökken az izomfeszültség. A Spophy Coolant Spray nemcsak a fájdalom és a duzzanat ellen segít, hanem hatékonyan csökkenti a nagy izomfeszültséget, amely gyakran felelős a mozgásszervi rendszer egy részének túlterheléséért, Ön vagy ügyfelei számára.

Ugyanennek a hatásnak köszönhetően a Spophy Coolant Spray, vagy a negatív hőterápia és az izomfeszítés alkalmazása is hatékonyan kombinálható az izom trigger pontjainak sikeres kezelésére. Egyszerűen hűtse le az izmot teljes hosszában a Spophy Coolant Spray segítségével néhány másodpercig, majd nyújtsa ki. Ennek a Spray and Stretch-nek nevezett technikának köszönhetően az izomfeszülés sikeresen csökkenthető és a triggerpont eltávolítható az izomból. A Spophy Coolant Spray így nemcsak az akut sérülések, hanem számos mozgásszervi probléma megoldásában is segít. A Spophy Coolant Spray kizárólag külső használatra szolgál.

Vigye fel a sérült terület feletti bőrre a bőrtől 15 cm távolságból. 2-3 alkalommal 5 másodpercig ismételt permetezéssel alkalmazzuk. Ne alkalmazza hosszú ideig, még kis távolságból sem, hogy elkerülje a fagyást. Ne használja arcon, nyakon, érzékeny területeken vagy nyílt sebeken. Terhesség és szoptatás ideje alatt konzultáljon orvosával. Alkalmazza többször is, ha szükséges.

FIGYELEM:
Túlérzékenység esetén allergiás reakciót válthat ki. A kezelt terület erős kipirosodása, fagyás vagy hólyagosodás esetén, a permet túlzott használata után és kétség esetén mindig forduljon orvosra. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. Ne lélegezze be a permetet. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomástartó edény – tartsa távol hőtől, forró felületektől, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól. Tilos a dohányzás. Ne szúrja ki vagy égesse el, még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek. Tartsa távol gyermekektől.