Spophy Cupping Set, szilikon köpöly készlete

1 értékelés
Márka: Spophy
Ft7 566
Raktáron (>50 db)

Minőségi készlet 4 db Spophy szilikon köpöly, praktikus hordozható táskában, amely nem hiányozhat egyetlen sportterapeuta felszereléséből sem. Használjon professzionális Spophy termékeket munkájában - a világelső a sport fizioterápia területén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A professzionális Spophy köpöly készlete tartalmaz 4 db készült orvosi szilikon köpölyök a különböző átmérővel. Köpölyözés hatékonyan tűz vagy vákuumszivattyú használata nélkül. A köpöly tetejének megnyomásával optimális vákuum érhető el, amely a bőrre kerülve felemeli a szöveteket és serkenti a vérkeringést. A Spophy köpölyk fascia masszázsához, az izmok relaxációjához vagy aktiválásához, a hatékony regenerációhoz vagy a nyirokmasszázshoz használhatók. A TCM-alapú eljárásokban meridián és energiapályák keletkezhetnek. A sportteljesítmény utáni regeneráció felgyorsítása érdekében ajánlott a Spophy recovery masszázsolajjal kombinálva használni.

A Spophy szilikon köpölyök fő előnyei

 • nagyon egyszerű és praktikus a használata
 • könnyű karbantartás és fertőtlenítés
 • törhetetlenség és hosszú élettartam
 • a köpöly készlet kompatibilis más nagyszerű Spophy termékekkel
 • jó ár

Hogyan kell használni a Spophy szilikon köpölyt?

 • csak tiszta, fertőtlenített szerszámokat használjon
 • tisztítsa meg a bőrt az alkalmazási helyeken
 • használja a Spophy Recovery masszázsolajat a bőr lágyítására vagy a csúszás növelésére
 • nyomja össze a tetejét, hogy kiszorítsa a levegőt a köpölyból, és helyezze az alkalmazás helyére
 • várjon egy kicsit, amíg a vákuum felemeli a szövetet
 • ha csak köpölykat tapintálja, ne hagyja őket sokáig egy helyen, nehogy zúzódást okozzon
 • a masszázs során óvatosan mozgassa a köpölyt, és kerülje a bőrirritációt

Csak képzett szakember használhatja. A Spophy köpöly szakszerűtlen használata sérüléseket okozhat. Csak az ajánlott módon használja. Ne hagyja a Spophy köpölyt túl sokáig egy helyen. A köpölyözés lehet nyomokat a bőrön okozni. A kezelés után a bőr érzékenysége átmenetileg megnövekedhet. Necsinálja köpölyözést vénákon és artériákon keresztül. Ne használja nyílt sebekre, friss hegekre, napégésű bőrre, irritált bőrre, ekcémára vagy gyulladt bőrre. Beszéljen orvosával a Spophy köpöly terhesekné történő használatáról.

Ne használjon Spophy köpölyt ha

Cukorbetegség, visszér, tumor, rák, szívbetegség vagy egyéb egészségügyi probléma, és ha vérhígítót szed. Ne használjon Spophy köpölyt, ha megsérült. Ne tegye a mosogatógépbe. Meleg szappanos vízzel tisztítsa. Ne fagyassza, melegítse vagy főzze. Gyermekektől és állatoktól távol kell tartani. Ezek a biztonsági utasítások nem a köpölyözésre vonatkozó utasítások, és nem helyettesítik a megfelelő köpölyözés kiképzést. A köpölyt szilikonból készülnek, és allergiás reakciót okozhatnak. Nem tartalmaznak latexet, PVC -t és ftalátot.

Méretek (a köpölyk belső átmérője): 30 mm, 40 mm, 50 mm, 65 mm

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs és wellness
Jótállás: 2 év