Spophy Flossband Orange, flossband narancssárga 5 cm x 2 m

4 értékelés
Márka: Spophy
Ft5 850
Raktáron (>50 db)

Flossband kompressziós gumi természetes kaucsukból képzett terapeutáknak, a gyorsabb regeneráció érdekében. A narancssárga változat gyenge kompressziót biztosít.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spophy Flossband kompressziós terápiás gumik nagyszerű segítői a sport fizioterápiának, mivel segítik a terapeutákat és a sportolókat a teljes egészség és a magasabb sportteljesítmény elérésében.

A Spophy Flossband elasztikus tulajdonságai a sérült vagy túlterhelt területek összenyomódását okozzák a mozgásszervi rendszerben, ami később támogatja a fascia, az inak, az izmok és az ízületek gyorsabb regenerálódását.

Spophy Flossband

A Spophy Flossband alkalmazását kombinálni kell a fascia későbbi kézi kezelésével, az ízületek mozgósításával vagy az aktív és passzív mozgással egy adott mozgási szegmensben. A kompressziós gumi mozgásának és alkalmazásának kombinációja teszi lehetővé a rugalmasság és a mobilitás helyreállítását minden lágy szövetben, amelyek mozgása gyakran nagyon korlátozott, ami közvetlenül növeli az egyes ízületek mozgási tartományát. A kompressziós gumi eltávolítása után a reflex vérkeringés segít eltávolítani a nem kívánt anyagcseretermékeket a sérült területről, és ellátni a szükséges tápanyagokat és folyadékokat, ami természetesen javítja a sejtek regenerálódását. Irritáció a felületi receptorok bőr területén, amely a Spophy Flossband alkalmazása során az úgynevezett "gate control theory" segítségével jelentkezik, enyhíti a krónikus és az akut mozgásszervi fájdalmat. Akut sérülés esetén fontos szerepet játszik a Spophy Flossband alkalmazása, mivel jelentősen csökkentheti a fájdalmat és hatékonyan csökkenti a poszttraumás duzzanatot.

Sok más kompressziós terápiás gumival ellentétben a Spophy Flossband kiváló minőségű természetes kaucsukból készül, amely hosszú élettartamot és rugalmasságot biztosít. Ennek köszönhetően a Spophy Flossband gyakorlatilag elpusztíthatatlan még rendszeres használat során is, és könnyen karbantartható.

A Spophy Flossband két színváltozatban kapható, és a terapeuta vagy a sportoló választja ki a megfelelő Flossband -et a kezelt helytől és a felhasználási módtól függően. Az narancs Spophy Flossband elasztikussabb és kevesebb kompressziót biztosít. Alkalmas kezdeti alkalmazásra minden olyan személynél, akinek még nem volt lehetősége megismerkedni a "tissue flossing" módszerével, jó a kisebb ízületekre és izomterületekre is. A fekete Spophy Flossband nagyobb ízületekben és nagyobb izomcsoportokban használható. A Spophy Flossband 5 cm szélességben és 2 m hosszúságban kapható. Fedezze fel a "tissue flossing" módszer varázsát, amely hatékonyan illeszkedik a sportterapeuták terápiás koncepciójához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs és wellness
Jótállás: 2 év