Spophy Recovery Massage Oil, regeneráló masszázsolaj, 500 ml

2 értékelés
Márka: Spophy
Ft5 350
Raktáron (>50 db)

A Spophy Recovery Massage Oil könnyű masszázsolaj gyorsítja az izmok regenerálódását intenzív edzés után. Tökéletes csúszás és kenhetőség!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Élvezze a gyorsabb regenerációt az intenzív edzés után. A Spophy Recovery masszázsolaj nem hiányozhat sportfizioterapeuta vagy csapatmasszőr felszereléseiből. Könnyű masszázsolaj professzionális sportolókkal és terapeutaikkal együttműködve. A tökéletes siklást és az ideális kenhetőséget a legmagasabb minőségű ásványi, napraforgó- és olívaolaj kombinációjával sikerült elérni. Az izomregeneráció felgyorsításának kimutatható hatását csak természetes eredetű összetevők biztosítják, és a masszázsolaj nem tartalmaz tiltott anyagokat vagy gyógyszereket.

A hatóanyagok egyedülálló összetétele növeli a vérkeringést, védi az izmokat, hatékony relaxációt biztosít, csökkenti a fájdalmat, segít az ízületek merevségében és támogatja a sportteljesítmény utáni regenerációt. A regeneráló masszázsolaj használható edzés előtti izommelegítésre vagy pihentető sportmasszázsra. A rozmaring illóolaj stimuláló hatással van a testre és a lélekre. A Spophy Recovery masszázsolaj minden bőrtípusra alkalmas, nem szárad ki, a bőrt kellemesen puhává és ápoltá teszi. A Spophy masszázs termékek ideálisak a rendszeres használatra, és nagyon gyengédek a masszőr kezéhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs és wellness
Jótállás: 2 év