cosiMed masszázsgyertya japán szilva - 40 g

Nincs értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381
Kérésre
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed Masszázs Gyertya Japán Szilva - 40 g egy luxus masszázsforma, amely csak a legfinomabb összetevőket tartalmazza, mint a kókuszolaj, az aloe vera és a méhviasz. Ezek a komponensek a masszázs során is gondoskodnak az ügyfél bőréről. Masszázs a CosiMed masszázsgyertyával A japán szilva egyedülálló élmény, nemcsak egy szép masszázshoz, hanem az érett szilva, citrusfélék és szegfűszeg keleti fűszeres aromájához is, amely a gyertya égésekor lazít, valamint a masszázs viasz és az oldott olaj kellemes hőmérséklete miatt.

 

A massázs viasznak először fel kell oldódnia, így a gyertyát az ügyfél megérkezése előtt kb. 10 percet. Nemcsak a szükséges mennyiségű viasz és olaj feloldódik, hanem a gyertya is elviszi az egész szobát, hogy elősegítse a pihentető légkört. A legjobb, ha a masszázs keveréket először a masszőr kezébe alkalmazzuk, majd hagyjuk, hogy az ügyfél felé áramoljon a kellemetlen hősokk elkerülése érdekében. A masszázs után a masszázs gyertyát le lehet zárni a zár zárásával. Egy CosiMed masszázsgyertya japán szilva - 40 g használható akár két teljes testmasszázzsal.

 Ön is vásárolhat egy nagy, 18 gyertyát tartalmazó, három darab illatanyagot tartalmazó csomagot. Ez az ideális cosiMed gyertyaváltozat az eladási csomagban.