cosiMed masszázsgyertya lótusz virág- 40 g

Nincs értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381 Ft3 621 ÁFA nélkül
Kérésre
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed masszázsgyertya lótuszi virág - 40 g egy luxus masszázsforma, amely csak a legfinomabb összetevőket tartalmazza, mint például a kókuszolaj, az aloe vera és a méhviasz. Ezek a komponensek a masszázs során is gondoskodnak az ügyfél bőréről. CosiMed masszázsgyertya lótuszi virág egyedülálló élmény nemcsak az élvezetes masszázs számára, hanem egy ritka lótuszvirág illatának köszönhetően, amely ellazítja a gyertya égését, valamint a masszázs viasz és az oldott olaj kellemes hőmérséklete miatt.

 

A massázs viasznak először fel kell oldódnia, így a gyertyát az ügyfél megérkezése előtt kb. 10 percet. Nemcsak a szükséges mennyiségű viasz és olaj feloldódik, hanem a gyertya is elviszi az egész szobát, hogy elősegítse a pihentető légkört. A legjobb, ha a masszázs keveréket először a masszőr kezébe alkalmazzuk, majd hagyjuk, hogy az ügyfél felé áramoljon a kellemetlen hősokk elkerülése érdekében. A masszázs után a masszázs gyertyát le lehet zárni a zár zárásával. Egy CosiMed masszázsgyertya lótuszi virág - 40 g használható akár két teljes testmasszázzsal.

 Ön is vásárolhat egy nagy, 18 gyertyát tartalmazó, három darab illatanyagot tartalmazó csomagot. Ez az ideális cosiMed gyertyaváltozat az eladási csomagban.

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés