cosiMed masszázsgyertya vanília- 40 g

Nincs értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381
Raktáron (5 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed masszázsgyertya Vanília - 40 g egy luxus masszázsforma, amely csak a legkiválóbb összetevőket tartalmazza, mint a kókuszolaj, az aloe vera és a méhviasz. Ezek a komponensek a masszázs során is gondoskodnak az ügyfél bőréről. A CosiMed Vanília masszázsgyertya egyedülálló élmény, nemcsak kellemes masszázs, hanem a valódi, nyugtató vanília illata miatt is, amely a gyertya égésekor ellazul, valamint a masszázs viasz és az oldott olaj kellemes hőmérséklete miatt. Vanília pozitív aromaterápiás hatást fejt ki az emberi elmére, jól működik a stressz ellen, és ugyanakkor természetes afrodizikum.
 

A massázs viasznak először fel kell oldódnia, így a gyertyát az ügyfél megérkezése előtt kb. 10 percet. Nemcsak a szükséges mennyiségű viasz és olaj feloldódik, hanem a gyertya is elviszi az egész szobát, hogy elősegítse a pihentető légkört. A legjobb, ha a masszázs keveréket először a masszőr kezébe alkalmazzuk, majd hagyjuk, hogy az ügyfél felé áramoljon a kellemetlen hősokk elkerülése érdekében. A masszázs után a masszázs gyertyát le lehet zárni a zár zárásával. Egy CosiMed masszázsgyertya vanília - 40 g használható akár két teljes testmasszázzsal.

 Ön is vásárolhat egy nagy, 18 gyertyát tartalmazó, három darab illatanyagot tartalmazó csomagot. Ez az ideális cosiMed gyertyaváltozat az eladási csomagban.