cosiMed masszázsgyertya velencei éjszaka - 40 g

Nincs értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381
Raktáron (4 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed masszázsgyertya Velence éjszaka - 40 g egy luxus masszázsforma, amely csak a legjobb összetevőket tartalmazza, mint a kókuszolaj, az aloe vera és a méhviasz. Ezek a komponensek a masszázs során is gondoskodnak az ügyfél bőréről. CosiMed masszázsgyertya masszázs A Venice éjszaka egyedülálló élmény nemcsak egy szép masszázshoz, hanem az illathoz is, amely elviszi a romantikus északi olaszországot, amely ellazítja a gyertya égését, valamint a masszázs viasz és az oldott olaj kellemes hőmérséklete miatt. A velencei éjszaka illata elbűvöl és elveszi a mindennapi élet gondjait. Csukd be a szemed és élvezd az utazást Velencébe.

 

A massázs viasznak először fel kell oldódnia, így a gyertyát az ügyfél megérkezése előtt kb. 10 percet. Nemcsak a szükséges mennyiségű viasz és olaj feloldódik, hanem a gyertya is elviszi az egész szobát, hogy elősegítse a pihentető légkört. A legjobb, ha a masszázs keveréket először a masszőr kezébe alkalmazzuk, majd hagyjuk, hogy az ügyfél felé áramoljon a kellemetlen hősokk elkerülése érdekében. A masszázs után a masszázs gyertyát le lehet zárni a zár zárásával. Egy CosiMed masszázsgyertya velencei éjszaka - 40 g használható akár két teljes testmasszázzsal. 

Ön is vásárolhat egy nagy, 18 gyertyát tartalmazó, három darab illatanyagot tartalmazó csomagot. Ez az ideális cosiMed gyertyaváltozat az eladási csomagban.