cosiMed masszázsgyertya velencei éjszaka - 40 g

Nincs értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381 Ft3 621 ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed masszázsgyertya Velence éjszaka - 40 g egy luxus masszázsforma, amely csak a legjobb összetevőket tartalmazza, mint a kókuszolaj, az aloe vera és a méhviasz. Ezek a komponensek a masszázs során is gondoskodnak az ügyfél bőréről. CosiMed masszázsgyertya masszázs A Venice éjszaka egyedülálló élmény nemcsak egy szép masszázshoz, hanem az illathoz is, amely elviszi a romantikus északi olaszországot, amely ellazítja a gyertya égését, valamint a masszázs viasz és az oldott olaj kellemes hőmérséklete miatt. A velencei éjszaka illata elbűvöl és elveszi a mindennapi élet gondjait. Csukd be a szemed és élvezd az utazást Velencébe.

 

A massázs viasznak először fel kell oldódnia, így a gyertyát az ügyfél megérkezése előtt kb. 10 percet. Nemcsak a szükséges mennyiségű viasz és olaj feloldódik, hanem a gyertya is elviszi az egész szobát, hogy elősegítse a pihentető légkört. A legjobb, ha a masszázs keveréket először a masszőr kezébe alkalmazzuk, majd hagyjuk, hogy az ügyfél felé áramoljon a kellemetlen hősokk elkerülése érdekében. A masszázs után a masszázs gyertyát le lehet zárni a zár zárásával. Egy CosiMed masszázsgyertya velencei éjszaka - 40 g használható akár két teljes testmasszázzsal. 

Ön is vásárolhat egy nagy, 18 gyertyát tartalmazó, három darab illatanyagot tartalmazó csomagot. Ez az ideális cosiMed gyertyaváltozat az eladási csomagban.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés