Csukló ortézisek

összesen 9 termék
MUELLER Life Care™ Wrist, csukló bandázs Kód: 77011
MUELLER Elastic Wrist Support, Csukló bandázs
Ft4 016

Mueller rugalmas csukló bandázs kényelmes formájú, kerek, rendkívül lélegző, erős kötésből. A bandázs pontosan másolja a csukló domborművét, jól illeszkedik, miközben az ujjak...

Kód: 76058
MUELLER Hg80 Wrist Support,  Csukló ortézis
Ft9 619

A Hg80 csuklópánt könnyű anyagokból készült, és megakadályozza a csukló sérüléseit az aktivitás minden fázisában - felmelegedés, nagy intenzitás és végső megnyugvás. A latexből...

Kód: 79111
Mueller® Green, Fitted Wrist Brace, csukló ortézis
Ft10 009

A csukló ortézis maximális védelmet nyújt a sérült csuklónak, ideális segédeszköz a carpalis alagút szindróma kezelésében. Két méretben és külön a bal és a jobb kézhez.

Kód: 86271
MUELLER Wraparound Wrist Support, csukló bandázs
Ft4 079

A Mueller Wraparound csukló magában foglalja a szükséges testmeleget, nem korlátozza a mozgást, és egész napos viseletre alkalmas. A csukló bandázs univerzális méretű.

Kód: 4505
Mueller Hg80®, Wrist Brace, csukló ortézis
Ft14 970

A Hg 80 csukló ortézis acélrugókkal van felszerelve, amelyek segítenek stabilizálni a csuklót. Ideális mérkőzés, röplabda és squash számára.

Kód: 74618
6397AdjustToFitWristRight
Ft7 277

A Mueller állítható ortézis maximális támogatást nyújt a gyenge, fájdalmas vagy sérült csukló számára. A ortézis ideális a carpal tunnel szindrómában szenvedőknek.

Kód: 6397

A mi kínálatunkban megtalálja a csukló ortézis az amerikai Mueller márkából, ami nagyon népszerű. A csukló ortézis a műtét utáni ellátás vagy megelőzés esetében szükségszerűek, például a sportban. Számos változat közül választhat, attól függően, hogy mennyi támogatást igényel. A Mueller csukló ortézis nagyon jól megmunkált és hosszú élettartamú. Jól viseltek és lélegezhetők, így alkalmasak az egész napi viseletre. Az összes személyes csukló merevítő személyesen tesztelhető az egyik üzletünkben.

Csukló ortézis a Wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak minőségi karszalagokat talál a világhírű Mueller Sports Medicine cégtől. A Mueller Wrist Orthosisokat a legmagasabb sportolók használják a sérülések kezelésére. Alkalmasak például otthoni használatra is. Mi vagyunk a Mueller sportos ortézisének értékesítői! Örömmel tájékoztatjuk Önt az ortézis megválasztásáról üzletünkben