Lymfotaping - A szalagragasztás terápiás alkalmazása a limfológiában

3 értékelés
Márka: Grada
Ft3 764
Raktáron (>50 db)

A könyv tartalma a posztoperatív ödéma és a nyiroködéma kérdésével foglalkozik. A könyv elsősorban nyirokgyógyászoknak szól, de jól szolgálja az alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatókat is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A lymfotaping biztosítja a kívánt és hatékony kiegészítést a standard duzzadási kezeléshez. A szerző elsősorban a nyirokrendszer és a szorosan összefüggő szív- és érrendszer befolyásolásának lehetőségére összpontosít a lymphotapa segítségével. A könyv felveti és terjeszti a szalagok megszerzéséhez szükséges ismereteket, hogy az olvasók folyamatosan kapcsolódjanak a bestsellerhez.
A tartalom a traumatikus és posztoperatív duzzanattal, de a lymphedema-val is foglalkozik, beleértve a lymphota alternatív vízelvezető utak lehetőségét is. Figyelmet fordítanak a hegek kezelésére is.
A könyv elsősorban rehabilitációs orvosok, gyógytornászok, foglalkozási terapeuták, ápolók, masszőrök és más orvosi és nem egészségügyi szakemberek.szakemberek lymfoterapeutái számára készült. Alkalmas diákok számára is, különösen az egészségügyi ellátásra szakosodott nem-orvosi főiskolai és mesterkurzusokra.

A kiadvány is ideális a Terápiás Taptex kurzus végzőseinek.